Kiss0fdeath
Kilopat
nova pro wireless aldım memnunum.@Kiss0fdeath dostum bu süreç içerisinde hangi kulaklığı aldın? Aldıysan ve beğendiysen tavsiye edeceğin bir wireless kulaklık var mı?
nova pro wireless aldım memnunum.@Kiss0fdeath dostum bu süreç içerisinde hangi kulaklığı aldın? Aldıysan ve beğendiysen tavsiye edeceğin bir wireless kulaklık var mı?
Peki dostum, mikrofon konusunda düşüncelerin nelerdir? Mikrofondan memnun musun? Ekstra olarakta kablolu kullanımında mikrofonda iyileşmeler mevcut oluyor mu? Yoksa harici bir mikrofon alıp mı kullanmalıyım? Kulaklığa bayıldım ama bir kaç inceleme izlediğimde mikrofonunda diğer kulaklıklara nazaran kalite düşüklüğü varmış. Bu sorularımı rica etsem cevaplar mısın? Şimdiden teşekkür eder, ürün için geçte olsa güle güle kullanmanı dilerim.nova pro wireless aldım memnunum.
Teşekkür ederim. Kulaklığın mikrofonu ortalama. Ne kötü ne iyi. Beklentini düşük tutmalısın. Eğer yayın yapan biriysen harici mikrofon şart. Benim için önemli olmadığı için harici mikrofon almadım. Ama kulaklığın ses kalitesi muazzam. Kablolu olarak da kullanmıyorum , o sorunu cevaplayamıcam maalesef. Aldığım günden beri kablosuz kullanıyorum.Peki dostum, mikrofon konusunda düşüncelerin nelerdir? Mikrofondan memnun musun? Ekstra olarakta kablolu kullanımında mikrofonda iyileşmeler mevcut oluyor mu? Yoksa harici bir mikrofon alıp mı kullanmalıyım? Kulaklığa bayıldım ama bir kaç inceleme izlediğimde mikrofonunda diğer kulaklıklara nazaran kalite düşüklüğü varmış. Bu sorularımı rica etsem cevaplar mısın? Şimdiden teşekkür eder, ürün için geçte olsa güle güle kullanmanı dilerim.
Peki, mikrofon kalitesi discord vb uygulamalarda nasıl aktarım yapıyor. Bir sohbet veya infolaşma da mikrofonun kötü veya iyi olması anlaşılıyor mu? Karşıdaki kişinin kulağını çok tırmalıyor mu?Teşekkür ederim. Kulaklığın mikrofonu ortalama. Ne kötü ne iyi. Beklentini düşük tutmalısın. Eğer yayın yapan biriysen harici mikrofon şart. Benim için önemli olmadığı için harici mikrofon almadım. Ama kulaklığın ses kalitesi muazzam. Kablolu olarak da kullanmıyorum , o sorunu cevaplayamıcam maalesef. Aldığım günden beri kablosuz kullanıyorum.
Dediğim gibi ne iyi ne kötü. Karşı tarafa rahatsızlık vermiyor. Ama çok mükemmel falan da değil.Peki, mikrofon kalitesi discord vb uygulamalarda nasıl aktarım yapıyor. Bir sohbet veya infolaşma da mikrofonun kötü veya iyi olması anlaşılıyor mu? Karşıdaki kişinin kulağını çok tırmalıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.