Nova Pro Wireless gereksiz pahalı ama sağlam kulaklık. Hocamın dediğini yapın bence.Bu kulaklıklardan hangisi ses kalitesi açısından daha iyi arkadaşlar?
En önemlisi FPS oyunlarında ses kasma performansı. Gündelik kullanımda da ses kalitesi bakımından ileri seviyede olmalı. Wireless tercihim bu bütçede kablolu kullanmak istemem. Var mı önerin?İkisi de fiyatını hak etmiyor. O kadar cebinden para çıkacaksa stüdyo kulaklığı + harici mikrofon + amfi almak daha iyi mikrofon kalitesi ve ses kalitesi sunar ve verdiğin paranın karşılığını almana sonuna kadar değer.
Fiyatına bakarsak çoğu ürün günümüzde üzüyor maalesef. Benimde hoşuma gidiyor Nova Pro Wireless.Nova Pro Wireless gereksiz pahalı ama sağlam kulaklık. Hocamın dediğini yapın bence.
Bu ürünlerin ikisi de çok iyi değil, sadece gereksiz pahalı satılan iki balon ürün. Özellikle G PRO X 2 sağlam balon.En önemlisi FPS oyunlarında ses kasma performansı. Gündelik kullanımda da ses kalitesi bakımından ileri seviyede olmalı. Wireless tercihim bu bütçede kablolu kullanmak istemem. Var mı önerin?
Peki fiyatı göz önünde bulundurmazsak ne önerirsin? Başlıktaki ürünlerin ikisi de performans olarak daha iyidir diye düşünüyorum.Bu ürünlerin ikisi de çok iyi değil, sadece gereksiz pahalı satılan iki balon ürün. Özellikle G PRO X 2 sağlam balon.
Kablosuz istiyorsan Kraken V3 Pro bakabilirsin. Hem fiyatı insancıl, hem de ses kalitesi fena değil.
Razer Kraken V3 Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken V3 Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Kraken V3 Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Veya kafanda powerbank taşımak istiyorsan Cloud Alpha Wireless'e bakabilirsin. 300 saate kadar kablosuz kullanım süresine sahip.
HyperX Cloud Alpha Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Alpha Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Alpha Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 6.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fiyatı göz önünde bulundurmadan ürün alınmaz, çünkü ne kadar ekmek o kadar köfte mantığında ilerler bu işler. Sen 1 ekmeğe 3 köfte koyan yerden mi yersin yoksa 1 ekmeğe 6 köfte koyan yerden mi? Tabii ki ikinci seçenek. O kulaklıkların ses kalitesi, 2 kat fiyat farkı verecek kadar üstün değil, hatta Nova Pro'nun, Kraken V3 Pro'dan daha iyi olabileceğini düşünmüyorum bile.Peki fiyatı göz önünde bulundurmazsak ne önerirsin? Başlıktaki ürünlerin ikisi de performans olarak daha iyidir diye düşünüyorum.
Çünkü cebinden G PRO X 2 parası çıkabiliyorsa onu değil, HD 660S'i alırsın, HD 560S'i alırsın.G Pro X 2'nin neden kötü olduğunu anlamadım. Bu siteye bakarsak daha önde, tabi ne kadar doğru bilemem.
X-Box versiyonu ile normal versiyon arasındaki fark nedir hocam? G Pro X2 aldım bu arada ama iade etmem için geç değil. Hepsiburada'dan 9000₺'ye aldım. İki kulaklık da karşılaştırmalarda yakın ama kararsızım.SteelSeries Arctis Pro Nova Wirelees X-Box versiyonu Vatan’da 8.999’a satılıyor.
Sanırım hata yapmışlar. X-Box olmayan ise 14.999 TL.
Mağazada yazıyor ama mağazaya girmeden müşteri hizmetlerinden de aranarak ürün alınabilir. Ben aldım bir tane.
En üst versiyon 8.999’a satılan yani.