Bu fiyatta daha iyisi yok diyebilirim.9200 TL değer mi sizce?
Cloud III Wireless'ın kağıt üzerindeki özellikleri güzel. Deneyimlemediğim için net cevap veremem.Cloud III Wireless aldım ama üst kısımının derisi çok terliyor.
Bu fiyatta daha iyisi yok diyebilirim.9200 TL değer mi sizce?
Cloud III Wireless'ın kağıt üzerindeki özellikleri güzel. Deneyimlemediğim için net cevap veremem.Cloud III Wireless aldım ama üst kısımının derisi çok terliyor.
Deri kulakliklardan oldum olasi nefret eddim. Cloud 2 kablolu kullanip Cloud 3 gectigim icin sunu soyliyeyim Cloud 2'nin kablosuz hali gibi. Ama derisi hosuma gitmedi cabuk terletiyor ve yirtilacak gibi bir kac ayaBu fiyatta daha iyisi yok diyebilirim.
Cloud III Wireless'ın kağıt üzerindeki özellikleri güzel. Deneyimlemediğim için net cevap veremem.
HyperX'in kullandığı suni deri o şekilde eskimiş gibi gözüküyor. Yakın zamanda yırtılacağını sanmam.Deri kulakliklardan oldum olasi nefret eddim. Cloud 2 kablolu kullanip Cloud 3 gectigim icin sunu soyliyeyim Cloud 2'nin kablosuz hali gibi. Ama derisi hosuma gitmedi cabuk terletiyor ve yirtilacak gibi bir kac aya
Surround performansı iyi olur mu oyunda ses kasarken normal kulaklıkları aratmaz mi?Ben kullanıyorum hocam. Bütün Gaming kulaklıklar gibi parasının kulaklığı değil ama hangisini alsanız aynı durum olacağı için bunu eksi yazmıyorum. Malzeme kalitesi konfor her şey çok iyi ama G HUB maalesef. EQ bile 5 baremli, daha eski modellerde 10 barem varkenben en çok hazır profil olayına tav olmuştum, işte oyuncular kendi profillerini koyuyor en iyi ses kasacağınız profiller hazır bulabilirsiniz vs deniyordu. Doğru düzgün profil yok. EQ'da çok sınırlı olunca kendin ne kadar ayar çekebilirsin emin değilim. Rainbow Six'te bir tane profil var mesela.
Halihazırda iyi kötü memnun olduğunuz Wireless kulaklık varsa ben isterim ki bir tane DAC alın Creative X4 gibi, bir de beyerdynamic dt 990 Pro alın. Hem oyunda hem müzikte hem günlük kullanımda kulağınız bayram etsin, hem de X2'den daha az maliyetle yapın bunu.
"Dac+stüdyo kulaklıkları daha iyi ses vericektir "demeniz dışında diğer dediklerinize katılmıyorum , eğer piyasada şuan Blackshark V2 pro 2023 çöpü 7000-8000K TL civari dolaşıyorsa G pro x 2 o 9000 TL'yi sonuna kadar hakkeder, attığınız kulaklık hakkında ylrim yapayim , Kraken V3 pro kullanmadimda normal Kraken V3 kullandım tek farkı yanılmıyorsam kablolu kablosuz farkı onun dışında devasa fark yoktu sanırsam, ve sesi G PRO X 2'lerle Nova prolarla yarışamaz, Allah aşkına şuan piyasada kaç tane G pro x 2'nin 50MM Graphene sürücülerini kullanan kulaklık var, benim tek bildiğim yeni çıkan Corsair Virtuoso Pro var oda nasıldır bilmem, zaten arkadaş G pro x 2'nin baglanti kopma sorunları dışında kulaklığa hayran kaldığını söylemiş ses konusunda.Bu ürünlerin ikisi de çok iyi değil, sadece gereksiz pahalı satılan iki balon ürün. Özellikle G PRO X 2 sağlam balon.
Kablosuz istiyorsan Kraken V3 Pro bakabilirsin. Hem fiyatı insancıl, hem de ses kalitesi fena değil.
![]()
Razer Kraken V3 Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken V3 Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Kraken V3 Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Veya kafanda powerbank taşımak istiyorsan Cloud Alpha Wireless'e bakabilirsin. 300 saate kadar kablosuz kullanım süresine sahip.
![]()
HyperX Cloud Alpha Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Alpha Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Alpha Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 6.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.