Arduino 124 parça UNO R3 alınır mı?

@K.Makise hocam yardımcı olur musunuz? Kusura bakmayın sizi de 2 gündğr yordum.

Hocam, sıfırdan başlayacaksanız bu set başlangıç için fazla ben robo90'nın Arduino kursunu bitirdim en azından atılan tüm videoları ve şu an askari düzeyde her türlü projeyi yapabilecek düzeydeyim. Başlangıçta sadece kod yazmanın inceliklerini, kullandığımız IDE'yi, değişkenleri ve veri tiplerini, temel fonksiyonları, seri monitörü ve temel 4 işlemin nasıl yapıldığından bahsediyor.

Bunlar için de sadece Arduino lazım.

Size tavsiyem siz de robo90'nın Arduino kursuna başlayın onun kursu hem yakın tarihli olduğu için daha güncel.

Size daha önce aldığım başlangıç için oldukça uygun ve ucuz bir set linki bırakayım.

Hocam, sıfırdan başlayacaksanız bu set başlangıç için fazla ben robo90'nın Arduino kursunu bitirdim en azından atılan tüm videoları ve şu an askari düzeyde her türlü projeyi yapabilecek düzeydeyim. Başlangıçta sadece kod yazmanın inceliklerini, kullandığımız IDE'yi, değişkenleri ve veri tiplerini, temel fonksiyonları, seri monitörü ve temel 4 işlemin nasıl yapıldığından bahsediyor.

Bunlar için de sadece Arduino lazım.

Size tavsiyem siz de robo90'nın Arduino kursuna başlayın onun kursu hem yakın tarihli olduğu için daha güncel.

Size daha önce aldığım başlangıç için oldukça uygun ve ucuz bir set linki bırakayım.

Robo90 Arduino kursu: https://youtube.com/playlist?list=PLjusLCxPk1B9vcstOjzLpDqPDj0VLjBMD&si=Y0HGtxy0A7lunKGb

Başlangıç seti (fiyatı artmış ben 2 ay önce falan aldım 165TL'ydi): Arduino Uno R3 Başlangıç Seti - 25 Parça 130 Adet Set Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ayrıca neredeyse her videonun açıklamalar kısmında size bir ödev veriyor öğrettiği şeylerle ilgili.

Yorumlarda gezerseniz benim yorumlarıma bile denk gelebilirsiniz hatta.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı