uyuyan sultan hakim
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Rica ederim iyi oyunlarŞimdi anladım hocam. Büyük ihtimalle de Warband'dan başlarım, önerin için teşekkürler![]()
Hocam buda benim dediğim konulardan biri koskoca orduyu alıp lord kovalıyorsun mesela 4 tane lorduma emir vermeli onlara düşman lordlarla savaş şu köprüyü tut gibi emirler vermeliyim veya esir lordlarını infaz veya bırakmalırını falan söylemeliyim bunlar yokHocam ben en çok şurada sıkıntı yaşamıştım: Ben tüm haritayı alırken fetih yaparak almadım. Tek tek bütün lordların kellesini aldım öyle tüm haritaya sahip oldum.
Burada yaşadığım sorun ise lordlari bir türlü bulamıyorum yani adamlar zaten sürekli kaçıyor değişik değişik yerlerde oluyorlar işkenceye dönmüştü artık 150 saatte tüm haritayı alabildim.
Maalesef Warband'in üzerine grafikten başka pek bir şey katmadığı için ben de çok beğenmemiştim açıkçası.
Oyuna adamakıllı güncellemeler getirseler oyun olacakta yok şirket hala yatışta warsails güncellemesinde bile üstünde koskoca zırhla denizde kulaç atabiliyorsun cidden gülünç bir durum.
Son düzenleme: