alihanöcal Megapat Katılım 3 Mart 2015 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #1 Merhaba. Ben Arduino IDE'sine kod yazamıyorum yardımcı olabilecek var mı? Ekran görüntüsünde olduğu gibi kod yazılacak bölge mavimsi bir renkte. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 25 KB · Görüntüleme: 163
Merhaba. Ben Arduino IDE'sine kod yazamıyorum yardımcı olabilecek var mı? Ekran görüntüsünde olduğu gibi kod yazılacak bölge mavimsi bir renkte.
Çözüm qelos 8 Mayıs 2021 Dosya -> Tercihler -> Harici Editör Kullan Bu ayarı değiştirmeyi deneyin. Olursa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
Dosya -> Tercihler -> Harici Editör Kullan Bu ayarı değiştirmeyi deneyin. Olursa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 8 Mayıs 2021 #2 Dosya -> Tercihler -> Harici Editör Kullan Bu ayarı değiştirmeyi deneyin. Olursa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi Çözüm
Dosya -> Tercihler -> Harici Editör Kullan Bu ayarı değiştirmeyi deneyin. Olursa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
KS KS alihanöcal Megapat Katılım 3 Mart 2015 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #3 qelos dedi: Dosya -> Tercihler -> Harici Editör Kullan Bu ayarı değiştirmeyi deneyin. Olursa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işe yaradı . Artı 0 Eksi
qelos dedi: Dosya -> Tercihler -> Harici Editör Kullan Bu ayarı değiştirmeyi deneyin. Olursa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işe yaradı .