Arduino IDE'yi Açınca Bilgisayar Kapanmıyor

MubarekAteist

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayara Arduino IDE'yi kurduktan sonra bu sorun olmaya başladı. Eğer Arduino IDE'yi hiç açmadan bilgisayarı kapat dersem normal bir şekilde kapanıyor ama Arduino IDE'yi açıp kapayıp ondan sonra bilgisayarı kapat dediğim zaman ise monitör kapanıyor ama kasanın fanları ve LED'leri çalışmaya devam ediyor ve kasanın restart tuşuna basıp açıp tekrar kapatmam gerekiyor.

Ayrıca aynı bundan mıdır bilmiyorum ama bilgisayarı tekrar açtığımda klavyenin ışıkları yanmasına rağmen tuşları algılamıyor ve fişini çıkarıp tekrar takmam gerekiyor. Sorun ne olabilir?
  • İşletim Sistemi: Windows 10 Pro x64
Düzenleme: Program ile arduino'yu hep birlikte kullandığım için sorun programdadır diye düşünmüştüm ama sadece usb'den arduino'yu bağlayıp, ide'yi hiç açmayınca da gördüm ki bilgisayar yine kapanmıyor. Sorun sadece arduino'yu bağlamamda sanırım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı