Arduino ile beraber farklı şeyler de alınmalı mı?

Kernel60Hz

Picopat
Katılım
22 Nisan 2023
Mesajlar
151
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arduino Leonardo R3 alma fikrim var. Fakat kafam çok karıştı klon ne orijinal ne Arduino Leonardo'yu alınca yanına başka şeyler almam gerekiyor mu? Hangisini almak daha mantıklı normal Arduino mu yoksa leonardo mu?
 
2-3 yıl boyunca Arduino ile uğraşmıştım. 1 kere bile orijinal Arduino kullanmadım. Gereksiz olduğunu düşünüyorum. Zaten ikisi arasında kayda değer bir fark yok. En azında klon olan bozulsa bile üzülmez yenisini alırsın. Yine de sen bilirsin.
Yanına alacağın şeyler sana ve projelerine bağlı. Ne tür projeler yapacaksan ona göre satın alım gerçekleştirebilirsin.
 
Leonardo bilgisayarla direkt aracı olmadan iletişim kurabiliyor. Arduino Uno ile arasında ki fark bu daha doğrusu. Klon ile orjinal arasında logo , renk farkı gibi durumları ele almazsak pek bir fark yok.

Gelelim ikinci sorunuza , eğer yanında kablosu verilmiyorsa onu almalısınız. Ve yapacağınız projeye bağlı olarak alacağınız malzeme de değişiklik gösterir.
 
O zaman joystick modülüne yada joystick
Oyunlar ile alakalı bir şey.

setine ihtiyacın olacak. Bunun yanında
dişi-dişi
dişi-erkek
erkek-erkek jumper kablolara ihtiyacın olacak. Tabii ki bunlar tek başına yetersiz olacaktır. Projeni söylemek istersen tam olarak söyle diğer parçalar hakkında bilgim dahilinde yardımcı olayım.
 
O zaman joystick modülüne ya da joystick.

Setine ihtiyacın olacak. Bunun yanında.
Dişi-dişi
Dişi-erkek
Erkek-erkek jumper kablolara ihtiyacın olacak. Tabii ki bunlar tek başına yetersiz olacaktır. Projeni söylemek istersen tam olarak söyle diğer parçalar hakkında bilgim dahilinde yardımcı olayım.

Valorant CS:GO gibi oyunlara yapacağım hocam yani klavye ve mouse ile genelde oynanan oyunlar için. Daha açık olmak gerekirse hardware yapacağım tabii onun yanında normal basit projelerde yapacağım.
 
Oyunlar ile alakalı bir şey.
Hile gibi hissediyorum. 🤔🤔

Valorant CS:GO gibi oyunlara yapacağım hocam yani klavye ve mouse ile genelde oynanan oyunlar için. Daha açık olmak gerekirse hardware yapacağım tabii onun yanında normal basit projelerde yapacağım.
Anladığım kadarıyla valorant için color aimbot kodlamayı planlıyorsun. Ancak şu anda pek o işlere girmeni önermem spooferlar detect olduğu için ban açma işlemi bi hayli zahmetli. Yani kodu denerken ban yersen bile banı açman zor.
 
C++ ile Arduinıo kodlayabilirsin. Exe formatı hakkınsa bilgim yok. Açık kaynak kodlu arduino aimbotlar var githubda onlara bakıp çalışma mantığını anlayabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı