Arduino ile direksiyon seti için hangi yöntemleri kullanabilirim?

Benim ilk söktüğüm yazıcının bir alt modeli sadece. Hatta aynı bile olabilir. Bunun içinden o parça çıkıyor. Bir de tarayıcısı varsa RGB şerit de çıkıyor, odanıza koyarsınız.

Umarım öyledir. Çalışma videosu ve içinin fotoğrafını istedim kontrol etmek için. Yarın atacağını söyledi. Umarım sorun çıkmaz.

Umarım öyledir. Çalışma videosu ve içinin fotoğrafını istedim kontrol etmek için. Yarın atacağını söyledi. Umarım sorun çıkmaz.
Hocam çalışma videosu ve fotoğrafa gerek bile yoktu, çünkü çalışması ile içindeki parçayı anlayamazsınız, parça derinde. Bir de içinin fotoğrafını atabilmesi için yazıcıyı kırması gerekiyor, yazıcı sökülemiyor kolay kolay. Kaç kişi ile içini açmaya çalıştık, herkesin yazıcısını açılmıyor. Mecburen parçalıyoruz.

Ama yine de içiniz rahat olsun, atsın foto.

Neyse artık istedik bir kere. Bunu kaçırmamam lazım.

Neyse artık istedik bir kere. Bunu kaçırmamam lazım.
Evet, yazıcı tam gerektiği gibi. Bu arada içinden birden fazla motor çıkıyor ama sorun 2. motoru takmakta. Ben beceremedim, tek motor ile idare ediyorum.

Bir de bunun için bir power supply gibi bir şey kullanmanız gerekiyor. Led trafosu da olur ama 12V döndürmek için yetmeyebilir. Ben HP yazıcı adaptörünü kullanıyorum, 16V 600mA yetiyor, ama biraz ısınıyor. Neyse yazıcıyı bulalım PSU sonraki iş.

İsterseniz 3D baskı dişli parçalarını uygun fiyata satabilirim. Eğer bütçeniz varsa FFB olan bir sistem yapmalısınız. yine de FFB olmayan iş görüyor. Ben İlge İpek'in yaptığı FFB'siz direksiyon setini kullanıyorum ve çok memnunum. @Akif9748 pedal konusundan daha iyi anlıyor. Bu yüzden ona sorabilirsin. Vites için 3D baskı gereksiz masraf oluyor. Bu yüzden MDF ya da başka bir şey ile vitesi yapın.

Encoder ile motoru bulduktan sonra PSU sıkıntı değil gerekirse alırım.

İlge İpek'in kullandığı baskılara kaç TL fiyat verirsiniz?

İlge İpek'in kullandığı baskılara kaç TL fiyat verirsiniz?
Gramı 50 kuruştu en son. Ben bit pazarından pedal almıştım 10 TL, daha uyguna gelmişti. Tabi baskı parçalara istediğiniz gibi yay takabiliyorsunuz ayrıca daha şık duruyor. Ben pedallardan şu anlık memnunum ama ahşaptan pedal yapmayı düşünüyorum, daha iyi hissiyat için. Ahşap olmazsa sac ile yapanlar var. Belki onlardan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…