Hocam şunu söyleyeyim motor için parça gerek yok kendi mili var. Ama yapacağınız direksiyona uydurmanız gerekir. Hazır direksiyon setlerinin bu yanı iyi, içerisine direkt olarak giriyor. Bir de pedalları 10TL'ye bit pazarından veya Letgo'dan alabilirsiniz. Açıkçası birkaç plastik parça bana pahalı geldi ama derseniz bütçe var, internettekileri referans alacağım derseniz alabilirsiniz. Şahsen ben en az bütçe ile en iyi şeyi yapmaya çalışıyorum.Aynen direksiyonu tutan parça ve pedallar. 3D dosyalarını atma imkanınız var mı acaba? İncelemek isterim ürünü. Motor kısmına gelince, encodere bağlı motoru kullanacağım. Bu yüzden onun için gerekir mi diye sordum.
Benim yaptığım pedal bütçeden çok gerçekçiliğe oynuyorHocam şunu söyleyeyim motor için parça gerek yok kendi mili var. Ama yapacağınız direksiyona uydurmanız gerekir. Hazır direksiyon setlerinin bu yanı iyi, içerisine direkt olarak giriyor. Bir de pedalları 10TL'ye bit pazarından veya Letgo'dan alabilirsiniz. Açıkçası birkaç plastik parça bana pahalı geldi ama derseniz bütçe var, internettekileri referans alacağım derseniz alabilirsiniz. Şahsen ben en az bütçe ile en iyi şeyi yapmaya çalışıyorum.
Zaten uyduramazsam almayı düşünüyorum. Bir şekilde deneyeceğim o kısmı. Direksiyonu oturtursam pedal kısmını bir şekilde hallederim. Motor için parçadan kastım mil değildi. Motor sürücü almam gerekir mi diye soruyordum? Yani şu ürün:Hocam şunu söyleyeyim motor için parça gerek yok kendi mili var. Ama yapacağınız direksiyona uydurmanız gerekir. Hazır direksiyon setlerinin bu yanı iyi, içerisine direkt olarak giriyor. Bir de pedalları 10TL'ye bit pazarından veya Letgo'dan alabilirsiniz. Açıkçası birkaç plastik parça bana pahalı geldi ama derseniz bütçe var, internettekileri referans alacağım derseniz alabilirsiniz. Şahsen ben en az bütçe ile en iyi şeyi yapmaya çalışıyorum.
Motor sürücü almanız gerekiyor.Zaten uyduramazsam almayı düşünüyorum. Bir şekilde deneyeceğim o kısmı. Direksiyonu oturtursam pedal kısmını bir şekilde hallederim. Motor için parçadan kastım mil değildi. Motor sürücü almam gerekir mi diye soruyordum? Yani şu ürün:
BTS7960B 40 Amper Motor Sürücü Kartı Satın Al | Robotistan
BTS7960B 40 Amper Motor Sürücü Kartı en uygun fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo, kapıda ödeme ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin!www.robotistan.com
Sonra aklıma öyle olsa yazıcının içinde çalışmayacağı geldi ama yine de emin olamadım. Dahili entegresi vardır herhalde.
Eğer FFB olacaksa motor sürücü gerekli ama olmayacaksa sorun yok. Olacaksa da çok sağlam motor olmalı keyif vermesi için.Zaten uyduramazsam almayı düşünüyorum. Bir şekilde deneyeceğim o kısmı. Direksiyonu oturtursam pedal kısmını bir şekilde hallederim. Motor için parçadan kastım mil değildi. Motor sürücü almam gerekir mi diye soruyordum? Yani şu ürün:
BTS7960B 40 Amper Motor Sürücü Kartı Satın Al | Robotistan
BTS7960B 40 Amper Motor Sürücü Kartı en uygun fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo, kapıda ödeme ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin!www.robotistan.com
Sonra aklıma öyle olsa yazıcının içinde çalışmayacağı geldi ama yine de emin olamadım. Dahili entegresi vardır herhalde.
Kafam karıştı şimdi.Eğer FFB olacaksa motor sürücü gerekli ama olmayacaksa sorun yok. Olacaksa da çok sağlam motor olmalı keyif vermesi için.
Biz yazıcıdan söküyoruz genelde. @396153 HP yazıcıdan söktü ondan istediğimiz gibi çıkmadı encoder, Canon tavsiye ederim. Evde eski yazıcınız falan varsa ondan sökülüyor. Motor ile birlikte oluyor encoder zaten.
Evet kullanacağınız direksiyona göre motor güçsüz gelebilir. Motor sürücü kesinlikle lazım FFB için.Kafam karıştı şimdi.
Şimdi encoderla birlikte motor çıkıyor. Bunu da kontrol etmek için motor sürücü gerekli. Ayrıca bu motor güçsüz gelebilir demiştiniz. Yani iyi bir FFB deneyimi için daha güçlü bir motor lazım.
Sonuç olarak FFB istersem her türlü motor sürücü alınacak. İster yazıcının motorunu kontrol etmek için olsun, isterse yeni alacağım bir motor için olsun. Yanlışım varsa düzeltin.
Aslında motoru alırımda güç kaynağı pahalıya geliyor. O kısmı çözebilirsem 58 TL olmuşken bir RS 775 alırım. Daha direksiyon da alacağım çünkü masraflı olacak biraz.
Evet kullanacağınız direksiyona göre motor güçsüz gelebilir. Motor sürücü kesinlikle lazım FFB için.
Motor buysa illa da PSU gerekmiyor 20 amper led trafosu ile rahatça sürülür yazıyor açıklamada. Problem olmaz muhtemelen ya. Ama fırçasız yazıyordu. Mağazaya sorun iki yöne de dönebiliyor mu diye.Amirelektronix-Rs 775 Dc Motor 12V-36V 7500-15000 Rpm Fiyatları ve Özellikleri
Amirelektronix-Rs 775 Dc Motor 12V-36V 7500-15000 Rpm en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Elimde bir tane 12V bilgisayar fanı var. Onu denerim. Olmadı bir tane alırız artık.Eğer RS775 kullanacaksanız soğutma ayarlamanız gerekiyor. Çok sesli ve ısınan bir motor.