Hakan_goleli Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #1 Arduino ile metre yapmaya çalışıyorum hata alıyorum çözemedim yardım eder misiniz? Aldığım hata: Arduino:1.8.11 (Windows 10), Kart:"Arduino Uno" C:\Users\PC\Desktop\sketch_apr06b\sketch_apr06b\sketch_apr06b\sketch_apr06b.ino: In function 'void loop()': sketch_apr06b:27:5: error: 'print' was not declared in this scope lcdrint("mesafe="); ^~~~~ C:\Users\PC\Desktop\sketch_apr06b\sketch_apr06b\sketch_apr06b\sketch_apr06b.ino:27:5: note: suggested alternative: 'Print' lcdrint("mesafe="); ^~~~~ Print exit status 1 'print' was not declared in this scope This report would have more information with "Show verbose output during compilation" option enabled in File -> Preferences.
Arduino ile metre yapmaya çalışıyorum hata alıyorum çözemedim yardım eder misiniz? Aldığım hata: Arduino:1.8.11 (Windows 10), Kart:"Arduino Uno" C:\Users\PC\Desktop\sketch_apr06b\sketch_apr06b\sketch_apr06b\sketch_apr06b.ino: In function 'void loop()': sketch_apr06b:27:5: error: 'print' was not declared in this scope lcdrint("mesafe="); ^~~~~ C:\Users\PC\Desktop\sketch_apr06b\sketch_apr06b\sketch_apr06b\sketch_apr06b.ino:27:5: note: suggested alternative: 'Print' lcdrint("mesafe="); ^~~~~ Print exit status 1 'print' was not declared in this scope This report would have more information with "Show verbose output during compilation" option enabled in File -> Preferences.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 6 Nisan 2021 #2 lcd.print olarak değiştirmeyi dener misin? Basit mantık sadece. Artı 1 Eksi Çözüm
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.028 Çözümler 74 Yer İstanbul 6 Nisan 2021 #3 Sanırım .print yerine rint ( : print ) koymuşsun. Çünkü güler yüz olarak algılamış forum. Artı 0 Eksi
KS KS Hakan_goleli Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #4 The User 0 dedi: Sanırım. Print yerine: Print Print ) koymuşsun. Çünkü güler yüz olarak algılamış forum. Genişletmek için tıkla... Doğru. Hoaxer dedi: LCD. Print olarak değiştirmeyi dener misin? Basit mantık sadece. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fark etmemiştim. Artı 0 Eksi
The User 0 dedi: Sanırım. Print yerine: Print Print ) koymuşsun. Çünkü güler yüz olarak algılamış forum. Genişletmek için tıkla... Doğru. Hoaxer dedi: LCD. Print olarak değiştirmeyi dener misin? Basit mantık sadece. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fark etmemiştim.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #5 Hakan_goleli dedi: Doğru. Teşekkür ederim fark etmemiştim. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak raporlayın hocam. Artı 0 Eksi
Hakan_goleli dedi: Doğru. Teşekkür ederim fark etmemiştim. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak raporlayın hocam.