Arduino kendi içinde çalışıyor ama başka yerde çalışmıyor

BenVasak

Femtopat
Daha fazla  
Arduino karta keyboard bağladım ve görseldeki yerde sorunsuz çalışıyor fakat başka uygulamada kullanamıyorum.
1601916890630.png

Başka uygulamada derken? Eğer amacınız PC kontrol etmek ise leonardo kullanmalısınız. Ya da seri portdan aldığı Emir'leri uygulayan bir program yapmalısınız.
Arduino karta keyboard bağladım ve görseldeki yerde sorunsuz çalışıyor fakat başka uygulamada kullanamıyorum.
Eki Görüntüle 692022

Ayrıca dediğin keyboard değil numpad. Onu sadece Arduino ile kullanmak için Arduino leonardo kullanmanız lazım. Leonardo aldıktan sonra "Arduino leonardo ile klavye kontrolü" diye aratırsanız çıkar. Ancak bir şey anlamaz iseniz kısaca özetliyim. Bir if döngüsü içinde denetlenecek şeyin seri portta ne yazdığı. Örneğin seri portta "beş" yazarsa if döngüsünü çalıştır gibi bir şey. İf döngüsüne girince ise leonardo ile klavyeye bastığımız kodu koyacaksın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı