Arduino Leonardo 900 derece direksiyon ETS2'de görünmüyor

ismailguven

Kilopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
İthalat ve İhracat Personeli
Merhaba arkadaşlar, ben Arduino Leonardo ile 180 derecelik direksiyonumu 900 derece yaptım. Her şeyim hazır, direksiyonu taktım. Direksiyon dönüyor, bağlantılarını yaptım. Bilgisayardan USB ayarlarından aygıtı ayarladım. Dönüş derecelerini ayarladım. Her şey dört dörtlük fakat oyuna girdiğimde Arduino'yu ETS 2 görmüyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle encoder mi yoksa potansiyometre mi kullandınız ?
Ayrıca Hex dosyasını Arduino'da yüklediniz değil mi ?
Hocam çok turlu potansiyometre kullandım. Ben oyunu Geforce now üzerinden açıyordum. ETS 2'yi kendi bilgisayarıma yüklediğimde sorun çözüldü. Kendime FFB'siz 900 derece direksiyon yaptım. Fakat düşük sistemimden dolayı sadece Life For Speed oyununda kullanabiliyorum. Ama gayet gerçekci ve güzel :)

Hocam çok turlu potansiyometre kullandım. Ben oyunu Geforce now üzerinden açıyordum. ETS 2'yi kendi bilgisayarıma yüklediğimde sorun çözüldü. Kendime FFB'siz 900 derece direksiyon yaptım. Fakat düşük sistemimden dolayı sadece Life For Speed oyununda kullanabiliyorum. Ama gayet gerçekci ve güzel :)
Hocam isterseniz sömestrda kapışalım :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı