Arduino Leonardo Aygıt Yöneticisi'nden kayboluyor

Reset pininde bir kablo bağlı mı? Veya tuşta baskı mı var? Kart bir şeylere lehimliyse yapabilir. Bundan değilse hex dosyası göndermeyideneyin süre içinde, veya blink gönderin.
Hocam reset tuşuna bastıktan sonra basit bir link kodu gönderdim ve sorun çözüldü. Direksiyon seti yapıyorum, direksiyon kısmının çoğunu tamamladım. Konuyla alakalı tavsiyeniz var mı?

Hocam reset tuşuna bastıktan sonra basit bir link kodu gönderdim ve sorun çözüldü. Direksiyon seti yapıyorum, direksiyon kısmının çoğunu tamamladım. Konuyla alakalı tavsiyeniz var mı?
Ben de şuan anlık olarak yapıyorum. FFB yoksa pek bir tavsiyem yok, lehimden çok konnektör kullanın. Veya sorunuz varsa siz buyurun.

FFB varsa mekaniği çıkarılabilir yapmanızda fayda var. Arduino bu, yapılırken tüm pinlerin çıkmasını ister bazı durumlarda.

Bir tavsiyem de yazılımda gelişip direkt kod şeklinde atmayı öğrenmeniz, daha sağlam olabiliyor.

Ben de şuan anlık olarak yapıyorum. FFB yoksa pek bir tavsiyem yok, lehimden çok konnektör kullanın. Veya sorunuz varsa siz buyurun.

FFB varsa mekaniği çıkarılabilir yapmanızda fayda var. Arduino bu, yapılırken tüm pinlerin çıkmasını ister bazı durumlarda.

Bir tavsiyem de yazılımda gelişip direkt kod şeklinde atmayı öğrenmeniz, daha sağlam olabiliyor.
Kod şeklinde atmam mümkün değil hocam, çok sorun oluyor mu?

FFB düşünmüyorum çok uğraştırıcı ve pahalı benim için.

Lehim yerine neden konnektör önerdiniz?

Kod şeklinde atmam mümkün değil hocam, çok sorun oluyor mu?

FFB düşünmüyorum çok uğraştırıcı ve pahalı benim için.

Lehim yerine neden konnektör önerdiniz?
Çünkü direksiyon yazılımları zaman içinde sorun çıkarabiliyor, her pin değil de, 6.pin gibi pinlerin konnektör olması lazım bir problem çıktığında hemen değiştirme yapmak için. Ama FFB yok demişsiniz, o kadar sorun olacağını sanmıyorum.

Stabil çalışıyorsa sorun olmaz tabii ki yazılım ile kullanımda. Yaparken bir çok hata yazılım kaynaklı diye kod kullanıyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı