Bootloader moduna alıp kütüphaneyi attım. Sonrasında ilk seferde çalıştı ama sonra üstünden zaman geçti ve çalışmadı. Sonrasında dün gece tekrar denedim ve nasıl olduysa yine çalıştı. Şu an hafif oynuyor ama kendini topluyor.
Arkadaşlar sorun çok saçma bir durumdan kaynaklanıyormuş. 6. pine buton bağlamayınca Arduino algılamıyor. Bunu yapmayınca sistem çalışmadı. Doğal olarak 6 ay gecikti işim. Siz siz olun dikkat edin.
Ben Arduino Uno'mun 5V çıkışını ve GND çıkışını top şişirmek için kullanılan kompresörün uçlarına değdirmiştim. Hâliyle de ışıkları söndü falan kod yüklemede hata veriyordu. Elimdeki yedek Arduino Uno'nun bazı pinlerini bozuk olanın bazı pinlerine kablo ile bağladım -GND, 5V ve bazı PWM pinleriydi sanırım. İnternette videosu da var.-. Şu an sorunsuz çalışıyor.
Arkadaşlar sorun çok saçma bir durumdan kaynaklanıyormuş. 6. pine buton bağlamayınca Arduino algılamıyor. Bunu yapmayınca sistem çalışmadı. Doğal olarak 6 ay gecikti işim. Siz siz olun dikkat edin.
Hocam elimi RX ile TX pinlerinin alt kısmına değdirince az çok algılıyor. Encoder diskinde mi sorun var acaba ? @kerb @Megaton
Yok mu en iyi cevabı isteyen ?