bilal dygn Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #1 Başlıkta yazıyor zaten. Arduino Leonardo'mu bir adet Xbox 360 konsolu yaptım. Ama şu an kod yükleyemiyorum.
Başlıkta yazıyor zaten. Arduino Leonardo'mu bir adet Xbox 360 konsolu yaptım. Ama şu an kod yükleyemiyorum.
Çözüm K.Makise 29 Ekim 2023 Th3RealKayseriLee dedi: Kart klon mu orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Onunla alakası yok Leonardo'da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Th3RealKayseriLee dedi: Kart klon mu orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Onunla alakası yok Leonardo'da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 29 Ekim 2023 #2 Arduino IDE üzerinden kod yazıp yüklenemiyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS bilal dygn Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #3 Th3RealKayseriLee dedi: Arduino IDE üzerinden kod yazıp yüklenemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef hayır, hata veriyor. Port veya kart yanlış, ikisi de doğru ise reset tuşuna basın diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Th3RealKayseriLee dedi: Arduino IDE üzerinden kod yazıp yüklenemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef hayır, hata veriyor. Port veya kart yanlış, ikisi de doğru ise reset tuşuna basın diyor.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #4 bilal dygn dedi: Maalesef hayır hata veriyor port veya kart yanlış ikisi de doğru ise reset tuşuna basın diyor. Genişletmek için tıkla... Konsola çevirdiğiniz programdan tekrar normal moda alın. Artı 0 Eksi
bilal dygn dedi: Maalesef hayır hata veriyor port veya kart yanlış ikisi de doğru ise reset tuşuna basın diyor. Genişletmek için tıkla... Konsola çevirdiğiniz programdan tekrar normal moda alın.
KS KS bilal dygn Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #5 Elliot Türkinson dedi: Konsola çevirdiğiniz programdan tekrar normal moda alın. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat hiçbir kodu atmıyor içine. Artı 0 Eksi
Elliot Türkinson dedi: Konsola çevirdiğiniz programdan tekrar normal moda alın. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat hiçbir kodu atmıyor içine.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 29 Ekim 2023 #6 bilal dygn dedi: Maalesef hayır hata veriyor port veya kart yanlış ikisi de doğru ise reset tuşuna basın diyor Genişletmek için tıkla... Kart klon mu orijinal mi? Artı 0 Eksi
bilal dygn dedi: Maalesef hayır hata veriyor port veya kart yanlış ikisi de doğru ise reset tuşuna basın diyor Genişletmek için tıkla... Kart klon mu orijinal mi?
KS KS bilal dygn Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #7 Th3RealKayseriLee dedi: Kart klon mu orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Klon. Artı 0 Eksi
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #8 Th3RealKayseriLee dedi: Kart klon mu orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Onunla alakası yok Leonardo'da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Th3RealKayseriLee dedi: Kart klon mu orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Onunla alakası yok Leonardo'da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 29 Ekim 2023 #9 bilal dygn dedi: Klon. Genişletmek için tıkla... CH340 sürücüsü yüklü mü ? Elliot Türkinson dedi: Onunla alakası yok Leonardo'da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bende yeni başladım bu işlere o yüzden onla alakalı olabileceğini düşündüm. Artı 0 Eksi
bilal dygn dedi: Klon. Genişletmek için tıkla... CH340 sürücüsü yüklü mü ? Elliot Türkinson dedi: Onunla alakası yok Leonardo'da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bende yeni başladım bu işlere o yüzden onla alakalı olabileceğini düşündüm.
KS KS bilal dygn Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #10 Th3RealKayseriLee dedi: CH340 sürücüsü yüklü mü? Hocam bende yeni başladım bu işlere o yüzden onunla alakalı olabileceğini düşündüm. Genişletmek için tıkla... Evet ilk aldığımda kurdum. Elliot Türkinson dedi: Onunla alakası yok Leonardo'da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir mBlock kurup deneyeceğim bunu. Artı 0 Eksi
Th3RealKayseriLee dedi: CH340 sürücüsü yüklü mü? Hocam bende yeni başladım bu işlere o yüzden onunla alakalı olabileceğini düşündüm. Genişletmek için tıkla... Evet ilk aldığımda kurdum. Elliot Türkinson dedi: Onunla alakası yok Leonardo'da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir mBlock kurup deneyeceğim bunu.