Çözüldü Arduino Leonardo ile far tuşunu PC'ye bağlama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

uAslan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. Elimde Arduino Leonardo ve gerçek Skoda SuperB marka arabanın çevirmeli far tuşu var. Ben bu tuşu Arduino ile bilgisayara takıp ETS 2 de far tuşu olarak kullanmak istiyorum ancak daha önce hiç yapmadım. Bu işlemi nasıl yapabilirim? Bilgisi olan bana yol gösterebilir mi? Teşekkürler.

Çözüm
Teşekkürler peki far tuşundaki pinleri leonardo ya nereye takacağım rastgele takıp IDE ile kontrol edebilir miyim? Biraz detaylandırırsanız sevinirim çünkü daha önce hiç yapmadım teşekkür ederim.
Rica ederim. AI yardımıyla kodu yapabilirsiniz. Sizden istediği pinlere takarsınız.
Örnek bir kod:
C++:
#include <Keyboard.h>
const int buttonPin = 2;
bool wasPressed = false;

void setup() {
  pinMode(buttonPin, INPUT_PULLUP);
  Keyboard.begin();
}
void loop() {
  bool isPressed = digitalRead(buttonPin) == LOW;
  if (isPressed && !wasPressed) {
    Keyboard.press('f');
    delay(100);
    Keyboard.release('f');
  }
  wasPressed = isPressed;
}
Buttonu 2. pine ve GND ye bağlayın.
Arkadaşlar herkese merhaba. Elimde Arduino Leonardo ve gerçek Skoda SuperB marka arabanın çevirmeli far tuşu var. Ben bu tuşu Arduino ile bilgisayara takıp ETS 2 de far tuşu olarak kullanmak istiyorum ancak daha önce hiç yapmadım. Bu işlemi nasıl yapabilirim? Bilgisi olan bana yol gösterebilir mi? Teşekkürler.
Arduino IDE ile buton girişini kontrol edip, SendKey yöntemiyle bilgisayardan far tuşuna basmış gibi yapabilirsin.

Arduino IDE ile buton girişini kontrol edip, sendkey yöntemiyle bilgisayardan far tuşuna basmış gibi yapabilirsin.

Teşekkürler peki far tuşundaki pinleri leonardo ya nereye takacağım rastgele takıp IDE ile kontrol edebilir miyim? Biraz detaylandırırsanız sevinirim çünkü daha önce hiç yapmadım teşekkür ederim.

Rica ederim. AI yardımıyla kodu yapabilirsiniz. Sizden istediği pinlere takarsınız.
Örnek bir kod:
C++:
#include <Keyboard.h>
const int buttonPin = 2;
bool wasPressed = false;

void setup() {
  Keyboard.begin();
}
void loop() {
    Keyboard.press('f');
    delay(100);
    Keyboard.release('f');
  }
  wasPressed = isPressed;
}
Buttonu 2. pine ve GND ye bağlayın.

Son düzenleme:
Çözüm
Örnek bir kod:
C++:
#include <Keyboard.h>
const int buttonPin = 2;
bool wasPressed = false;

void setup() {
  Keyboard.begin();
}
void loop() {