Kanka orada CH340 driver atıyor bem atmega32u4 driver istiyorum.

İyi günler, ben de bu projeye başlamıştım ve şu anda bitirmeye yakınım fakat sistemi taktığımda FFB için taktığım DC motor aniden çok hızlı bir şekilde sola dönüyor ve çözümünü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

1) Bağlantı şemasını doğru yaptınız mı?
2) Motor sürücünün bağlantılarını doğru yaptınız mı?

Bunları tekrardan gözden geçirip deneyin. Eğer olmazsa bağlantı şemasını paylaşırsınız ve inceleriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki her adımı harfiyen uygulamama rağmen sonucu bu şekilde oldu 1 derece oynatınca çok yüksek hızda sola dönüyor ve direk fişten çekmek zorunda kalıyorum

Sadece sola mı atıyor?

Sorunu menüdeki frekans ve çalışma biçimi olayı. Orada DİR ve bisiler yazar hatirlmaiyorum doğru olanı seçin. Ve 20kHz olarak ayarlayın. Ve ayrıca kalibre etmeyi unutmayın.

Sadece sola mı atıyor?

Evet aşırı hızlı bir şekilde sola dönmeye başlıyor

Sorunu menüdeki frekans ve çalışma biçimi olayı. Orada DİR ve bir şeyler yazar hatirlmaiyorum doğru olanı seçin. Ve 20kHz olarak ayarlayın. Ve ayrıca kalibre etmeyi unutmayın.

Emc Lite versiyonda frekans ayarı yok sanırsam fakatdir ayarlarını videodaki gibi yapmıştım ve birkaç kere tekrarladım hala aynı sonuçtayım yardımcı olursanız çok sevinirim

Ek olarak ilk bu işe kalkıştığımda ilge Ipek'in videosunu baz alarak yapmıştım fakat RFR Wheel Configration uygulamasında calibration error hatası alıyordum ve ne encoder ne de motor çalışıyordu biraz daha araştırmaya devam ettim emc adlı programı gördüm bu sefer bu programı deneyince encoder çalıştı fakat DC motorla alakalı sorunum başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…