Hocam Atmega işlemcili herhangi bir Arduino ile de yapılabilir mi, mesela 328 ile? Yoksa illa 32u4 mü gerekli?

Son düzenleme:
Merhaba Okul projesi olarak bu sistemi yapmaya karar verdim. Elimde Logitech Momo fbb encoder var bu encoder photo transistör ile çalışıyor karşılığında infared LED var bu infared LED'e 1.2 v vermem lazım ama malum konudaki .hex uzantılı dosya üstüne kod ekleyemiyorum ne yapmalıyım? 5V çıkışına direnç atmayı denedim 1.5 mega ohmlara çıktık istediğimiz yere düşmedi orada da bir tuhaflık var diye o yöntemden vazgeçtim çünkü çıkışı yakabilirim. Ayrı bir soru olarak elimde Arduino kitlerinden bildiğimiz 5 pinli joyistik var bunu sisteme dahil etmek istiyorum ama hangi portları kullanırım ya da yazılımsal olarak bunun alt yapısı var mıdır şu .hex uzantısını .IDE olarak açabilseydim bütün olay çözülebilirdi
@Akif9748 Kaynak kodunu buldum ama libary ekleyemiyorum .h dosyası bulunamadı diyor

Son düzenleme:
Başka uygulama üzerinden deneyebilirsiniz belki. Sadece WheelConfig yok.

@NothingGood emc lite ile çalıştırdım sistemi şimdi de şöyle bir sorunum var direksiyonu hızlı çevirince kalibrasyon kaçıyor cpr değeriyle ve direksiyon derecesiyle oynadım bi türlü beceremedim acaba encoder çarkı çok hızlı dönüyor diye mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…