Yok hocam bu şekilde değil. Evde eski şöyle bir parça buldum:

Bunun baş kısmı oynar başlık gibi. Onu kutunun içine sabitledim. İnce çubuk metal, akım geçiriyor. Ona toprak hattını bağladım. Bir kutuyu da vites şemasıyla kestim. Oyukların iç kısmına da alüminyum folyo yaptım. Yani devre tamamlandığında buton gibi oluyor. Devre tamamlanınca seri monitöre yazıyı yazıyor. Python ile o yazıyı çekip klavyeyi çalıştırıyoruz. Buradan bu kadar anlatabildim bugün veya yarın rehberi yazdığımda daha detaylı anlatacağım.

Benimkisi de öyle olacak, ama MMjoy kullanın derim, hem tak çalıştır, hem de joystick butonu olarak görüyor, klavye tuşları sadece ETS 2 ile çalışıyordu, MMjoy ile tüm oyunlarda çalıştırablirsiniz.

Sizin projenizi de göreyim. Eğer daha kolaysa tabi ki sizin projenizi tercih ederim. Ama ben bu yolu bildiğim için el mahkum böyle yaptım.

Sizin projenizi de göreyim. Eğer daha kolaysa tabi ki sizin projenizi tercih ederim. Ama ben bu yolu bildiğim için el mahkum böyle yaptım.
Ben de aynı orta GND, vitesler dijital pin.
Tek fark leonardo olduğu için bu yazılımı kullanıyorum her şey için, youtubede biraz araştırın, Buractron'dan bakın derim yazılıma.
Gayet kolay, ve rehber yazarken daha kolay olur, yapması da. Destekliyor mu diye bakmak lazım.

Çok güzel, elinize sağlık.

Keşke arduino bilseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…