- Makaleler
- 1
Arduino videolarına vb. göz gezdirdim. Çok güzel bir şey yani istediğin her şeyi yapabiliyorsun, sadece 1-2 karta ve yazdığın koda bakıyor. Sizce Arduino öğrenmeye değer mi?
Profil resmindeki, "kit" arka planı Arduino bu bilgi yeterli olacaktır.
Küçümseme seziyor gibiyim. Bence küçümsenecek kadar basit bir dünya değil Arduino. Yapabileceklerinin sınırı yok. Kesinlikle değer.
Bence öğrenirsen pişman olursun diye bir şey yok. Ne öğrenirsen kârdır. Kaldı ki arduino ile çok eğlenceli ve güzel projeler yapabilirsin. Bir ara heves edip malzemeleri alıp başlayıp biraz ilerlemiştim. Sonra biraz ara verince koptum ne yazık kiYapmak istediğim şeyi tahmin ettiniz, tebrikler!![]()
Yok küçümsemiyorum. Sadece öğrenirsem pişman olur muyum diye sordum. Bilgisayar ile ilgili ne varsa hepsine ilgim fazlasıyla var.![]()
Öğrenmekten zarar gelmez, boş yere zaman harcamaktansa bir şeyler öğrenmek karlıdır. Gayet zevkli de aynı zamanda.Yok küçümsemiyorum. Sadece öğrenirsem pişman olur muyum diye sordum. Bilgisayar ile ilgili ne varsa hepsine ilgim fazlasıyla var.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.