Arduino önerir misiniz?

Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, evde zaman geçirebileceğim eğlenceli hobiler arıyorum. Arduino ilgimi çekti youtube'de onlarca eğitici ders mevcut ufak ufak başlangıç seti ile başlasam sizce kendimi geliştire bilir miyim? Bu tarz elektronik ve yazılım konularına merakım var. Birazda Python diline aşinayım diyebilirim. Arduino için ileri düzey programlara yada elektronik bilmek ne derece önem arz eder?

Arduino için ileri düzey programlama bilgisine ya da elektronik bilgisi o kadar da fazla gerekli değildir bence. YouTube videolarını izleyerek ya da Udemy kurslarından birini satın alarak sıfırdan bir eğitim alabilirsiniz.(Eğer Udemy kursları size pahalı gelirse almayabilirsiniz.Youtube platformunda ücretsiz öğrenebilirsiniz.) Eminim ki bu mecralardan verimli bir şekilde öğrenerek kendi bilginizi arttırabilirsiniz.

Arduino çok basit cihaz. Ben de gömülü sistem mühendisiyim. Arduino genelde genç arkadaşlara öneriyorum. Bence başlanabilir. Elektronik devreleri hazır olarak bakıp, programlamasını kendin yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı