Arduino proje seti alınır mı?

Meliodas_sama

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar elektrik ve elektronik mühendisliği 1. Sınıfım bu seti almayı düşünüyorum nereden alabilirim? Kodlamaya giriş ve proje tasarımları açısından tavsiye eder misiniz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar elektrik ve elektronik mühendisliği 1. Sınıfım bu seti almayı düşünüyorum nereden alabilirim? Kodlamaya giriş ve proje tasarımları açısından tavsiye eder misiniz?
Arduino al ve eger istanbulda falansan karakoye git orada elektronik carsisindan devre elemanlarini alirsin ucuza.

Linki ekledim

Maalesef hocam internetten alıcam elime düzgün bir şekilde ulaşsın istiyorum
Bunun fiyatı cok pahalı bu paraya bunların 2 -3 katını alırsın.

İkinci el olarak bak bir de sitelere ben 200 liraya 2 kutu malzeme almıştım bir üniversite öğrencisinden kargo yapmıştı bana.

Başlangıç olarak alınabilir. Ayrıca arkadaşın dediği gibi çarşıda çok ucuza bulabilirsiniz devre elemanlarını. İnternetten klon Arduino ve modüller hariç bir şey almanızı tavsiye etmem.

Başlangıç olarak alınabilir. Ayrıca arkadaşın dediği gibi çarşıda çok ucuza bulabilirsiniz devre elemanlarını. İnternetten klon Arduino ve modüller hariç bir şey almanızı tavsiye etmem.
Yaşadığım şehir küçük bu modülleri bulabilir miyim acaba

Bunun fiyatı cok pahalı bu paraya bunların 2 -3 katını alırsın.

İkinci el olarak bak bir de sitelere ben 200 liraya 2 kutu malzeme almıştım bir üniversite öğrencisinden kargo yapmıştı bana.
Sarı siteye vs bakayım o zaman hocam. Ama ucuza birşey yok ki

Arkadaşlar elektrik ve elektronik mühendisliği 1. sınıfım bu seti almayı düşünüyorum nereden alabilirim? Kodlamaya giriş ve proje tasarımları açısından tavsiye eder misiniz?

Trendyol'dan bakın makerobotiğin setleri uygun fiyatlı oluyor. Başka gereken komponent varsa da robolinkmarket'ten bakabilirsiniz.

O fiyata daha fazlasını alabilirsiniz.

Trendyol'dan 200TL'ye set alsanız, 1400TL'ye de sensör ve modül alsanız zaten yapamayacağınız şey neredeyse yok.

Tabii hayal gücü ve kodlama bilginiz ile sınırlısınız.

Trendyol'dan bakın makerobotiğin setleri uygun fiyatlı oluyor. Başka gereken komponent varsa da robolinkmarket'ten bakabilirsiniz.

O fiyata daha fazlasını alabilirsiniz.

Trendyol'dan 200TL'ye set alsanız, 1400TL'ye de sensör ve modül alsanız zaten yapamayacağınız şey neredeyse yok.

Tabii hayal gücü ve kodlama bilginiz ile sınırlısınız.
Evet yarı fiyatına resmen. Şimdilik yeniyim o yüzden 2-3 ay işimi görsün birşeyler yapabileyim istiyorum. Pek fazla bilgim yok bu konuda bu set tavsiye edildi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı