L298 DC ve Step Motor Sürücü Modülü ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Sürücü ve Kontrol Kartları kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.
L298 DC ve Step Motor Sürücü Modülü ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Sürücü ve Kontrol Kartları kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.
Peki ya böyle bir devre şemasının yanına bir tane sitemden Bluetooth modülü DC motor kontrolü kodunu kopyala yapıştır yaptım ki normal olarak hata verdi internetten aratın Bluetooth modülüyle DC motorlara baktım yapamadım pek bir şey buradaki kodu nasıl devre şemasındaki gibi yaparım kısaca buradaki kodu nasıl düzeltirsem çalışır.