okkaesra
Zeptopat
Daha fazla
Alkışla lamba projesi yapmaya çalışıyorum. Ama ses sensörümden sağlıklı bir veri alamıyorum. Aslında sesi algılayamıyor. Kafasına göre çalışıyor diyebiliriz. Ses olduğunda ses yokmuş gibi ya da ses olmadığında da ses varmış gibi gösteriyor. Birkaç yerden yardım aldım. Gelen yardımlardan bazıları şöyleydi;
1-Jumper kablolar ya da breadbord herhangi oynama halinde temassızlık yapabilir.
2- Sensörlere çalışma esnasında dokunulmaması. Çözümü de sıcak hava ile temasmış.
Ne yapacağımı şaşırdım. Her şeyi denedim. Bu arada çalışıyordu. Sonradan bi tekrar deneyim dedim ama çalışmadı. 2. çözümün de faydası olup olmadığı konusunda da bir fikrim yok. Konu hakkında bilgisi olup da yardım ederseniz çok sevinirim. Kaç gündür bunla uğraşıyorum.
Dip Not: Bağlantılar ve kod sağlam
@Arduino @sessensörü @Yardım
1-Jumper kablolar ya da breadbord herhangi oynama halinde temassızlık yapabilir.
2- Sensörlere çalışma esnasında dokunulmaması. Çözümü de sıcak hava ile temasmış.
Ne yapacağımı şaşırdım. Her şeyi denedim. Bu arada çalışıyordu. Sonradan bi tekrar deneyim dedim ama çalışmadı. 2. çözümün de faydası olup olmadığı konusunda da bir fikrim yok. Konu hakkında bilgisi olup da yardım ederseniz çok sevinirim. Kaç gündür bunla uğraşıyorum.
Dip Not: Bağlantılar ve kod sağlam
@Arduino @sessensörü @Yardım
Dosya Ekleri
Son düzenleme: