Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 24 Mart 2021 #61 Murat159 dedi: Hocam, aldınız mı Arduino kitini? Devre simülasyonu için SimulIDE uygulamasını indirin. Böylece pratikte devreyi çalıştırmadan orada test etme, olası sorunları görme şansınız da olacak. Ahanda Buradan Genişletmek için tıkla... Bana da böyle bir program gerekiyordu. Çok teşekkür ederim.
Murat159 dedi: Hocam, aldınız mı Arduino kitini? Devre simülasyonu için SimulIDE uygulamasını indirin. Böylece pratikte devreyi çalıştırmadan orada test etme, olası sorunları görme şansınız da olacak. Ahanda Buradan Genişletmek için tıkla... Bana da böyle bir program gerekiyordu. Çok teşekkür ederim.
qelos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 24 Mart 2021 #62 Elimde bulunan. Üniversitede kullandığım seti güzel bir fiyata verebilirim. Ama konuda satış yapmak yasak mı bilmiyorum.
Elimde bulunan. Üniversitede kullandığım seti güzel bir fiyata verebilirim. Ama konuda satış yapmak yasak mı bilmiyorum.
Murat159 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #63 qelos dedi: Elimde bulunan. Üniversitede kullandığım seti güzel bir fiyata verebilirim. Ama konuda satış yapmak yasak mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 2. El satış bölümüne konu açabilirsiniz.
qelos dedi: Elimde bulunan. Üniversitede kullandığım seti güzel bir fiyata verebilirim. Ama konuda satış yapmak yasak mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 2. El satış bölümüne konu açabilirsiniz.