Arduino Tabanlı Gelişmeye Açık Robot

TeknObeY0

Hectopat
Makaleler
1
Yer
uzay
Bügün kendi kodlarımla oluşturduğum çevresinde ki varlıkları 4 metreye kadar algılayıp vurabilen bir savunma robotu hazırladım buna ek 1 Km menzili bulunuyor. Henüz kurup test edemedim ama birkaç sümülasyon programında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bu arada yaş tahminlerinizi bekliyorum değerli Technopat sakinleri. Projenin savunma sanayisinde kullanılmasını düşünüyorum siz ne dersiniz?
savunma ateş sistemi.fzz
1km menzilli araç.fzz
1km menzilli araç kumanda.fzz

Son düzenleyen: Moderatör:
Hedef ve azim, istek ve çaba, yetenek ve ahlak. Bunların doğrultusun da ortaya çıkardığınız, anlamlı ve başarılı bir proje. Tebrikler, umarım daha iyi yerlere gelebilirsiniz.

Tübitak Lise öğrencileri için yarışmalar yapıyor, belki ortaokul için de vardır. Takip etmenizi öneririm. Videosu var mı aletin?

Tübitak Lise öğrencileri için yarışmalar yapıyor, belki ortaokul için de vardır. Takip etmenizi öneririm. Videosu var mı aletin?
Geçen senede farklı bir robot projesiyle katılmıştım bu sene biraz daha geliştirip parçaları topluca uyguna alabileceğim bir yer bulup kuracağım. Geçen sene bizim okul sağolsun bir nevi yarı yolda bırakıp gittiği için bayağı ümidim kırılmıştı ama bu sene iyice geliştirip test yaptıktan sonra katılacağım. Geçen sene biz devlet okulu olduğumuzdan mı yoksa başka sebebten mi bizi çekmediler gidip Bilsem'i ve özel okulları çektiler. İşte Türkiye ve devlet okulu öğrencileri.

Son düzenleme:
Bilsem zaten devletin, son cümleye katılmıyorum. Devlet okullarının eğitimi gayet iyi.

Eğitim kötü demedim sadece zamanında kazanamamış bir sürü öğrenci var. Ve bakıldığı zaman devlet okullarında aidatı veremeyen öğrenciler varken Arduino alıp proje yapmalarını beklemek yanlış.

Hiçbir okulun eğitimi bu eğitim sisteminde iyi olamaz. Neye dayanarak söylediniz?
"Bu sistemde" ne kötüymüş? Matematik eğitimi hariç, derslerin eğitimi iyi?
Bu yıl gelen sınav sistemi, tam olarak oturmadı. Seneye daha da iyi olacak.
Sınavsız bir eğitim sistemi düşünülemez. Tek üzüntüm, üniversite sayısının fazla olması. Nitelikli okul yapımında da büyük eksiklikler var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…