Arduino TV ve RX pinlerine Bluetooth bağlanır mı?

Benim bildiğim kadarıyla 0 ve 1 pinlerine takılabilir fakat Arduino'ya kod atılırken 0 ve 1 pinleri boş olmalı. Kod atıldıktan sonra takarsınız.
Katkıda bulunan ibaresi hayırlı olsun. İnşallah moderatör ve Technopat olursunuz.
Evet kod atarken çıkarılıyor yoksa atılamıyor zaten.

Kolay bir şema ile göstereyim. Burada ardunio'dan çıkan 3 adet pin ile 8 adet led kullanabilir. Ve bu bize bu şemada görüldüğü gibi 5 adet fazladan pin sağlar . Çok daha detay öğrenmek istersen mailimi verebilirim.

Teşekkürler.

Technopat biraz abartı fakat üniversite sınavı sonrası moderatörlük başvurusu yapmayı düşünüyorum.
Mod tanıdığımız olacak.
Artık bolbol ban yemelik hareket yapabiliriz. (ironi)
Bu arada Technopat abartı değil. Gayet yardımcı oluyorsunuz ve eğlenceli bir anlatmınız var.
Mail vermek pek doğru olmayabilir. Ban yiyebilirsiniz. Bunu istemem.
Yani şemayı şu anlık yollayayım. L298N ekleyemediğim için o yok. Onlar da analog pinlere bağlanacak. PWM'ler yine PWM'e gidecek tabi. Sİz varmış gibi düşünün.

Bu arada LCD'ye gidenler I2C gibi düşünün. Bulamadım, o yüzden böyle çizdim.

Multiplexer entegresi gerekli, ya da AND/OR kapısı ile elle yapmak gerekir.
Arkadaşın attığı multiplexer entegresinin 3x8 hali zaten. 1x2 lazım iki tane size, RX ve TX birlikte etkinleştirilip birlikte kapatılması gerekli.
Protokoller arası çevirim kullanarak da başka pinlere bağlanabilir aslında. RS485 haberleşmesi için programlama ile RX-TX kullandığım projeler oldu. Biraz zorlar ama kodlama bakımından.

Site güncelleniyor geçen sene patetes pili limon pili ve birçok araçlar geldi yine bir bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…