Arduino Uno ile dosya barındırma

Yer
Ankara - Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Yakın bir zamanda uzun süredir üzerinde çalıştığım discord botumu tamamladım. Şimdi ise barındırması kaldı. Python dosyası ile birkaç düşük kaliteli fotoğraf bulunuyor ayrıca dosya indirme ve upload işlemi de olacak. Arduino Uno'm var. Bunun için değerlendirebilir miyim? Ethernet shield gerekiyor sanırım. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz?

Başka yöntemlere de yönelebilirim. Elimde eski bir bilgisayar var. Onu da kullanmak uygun olur fakat bilgisayarı sürekli açık tutmaktansa Arduino'yu açık tutmayı tercih ederim. Bilgisayar konusunda sıkıntı yok onu halledebilirim.

Bütün bunların dışında önerisi olan varsa her şeye açığım. En kötü bir sunucu kiralayacağım ama çok sıcak bakmadığımı belirteyim.

"Direkt sunucu kirala.", "Daha çok maliyetli olur, boşver." gibi şeyler söylemeden önce bilgisi olanlar yardımcı olsun.

Bütün bunların dışında önerisi olan varsa her şeye açığım. En kötü bir sunucu kiralayacağım ama çok sıcak bakmadığımı belirteyim.

Sana şunu söyleyeyim sunucu kiralaman daha iyi olur eğer bu bot birden fazla sunucuya girdiği zaman herkes kullanmaya başlayınca kendi internetinden ping ve lag olma ihtimali yüksek o yüzden 30 40 TL'lik bir makine işini görür.

Sana şunu söyleyeyim sunucu kiralaman daha iyi olur eğer bu bot birden fazla sunucuya girdiği zaman herkes kullanmaya başlayınca kendi internetinden ping ve lag olma ihtimali yüksek o yüzden 30 40 TL'lik bir makine işini görür.
Evet. Onun da bilincindeyim fakat kendi sunucum için yaptığım için çok etkilemeyeceğini düşünüyorum. Tek sunucu için 30-40 TL vermek de pek mantıklı gelmiyor aslında. Yine de teşekkürler önerin için.

Evet. Onun da bilincindeyim fakat kendi sunucum için yaptığım için çok etkilemeyeceğini düşünüyorum. Tek sunucu için 30-40 TL vermek de pek mantıklı gelmiyor aslında. Yine de teşekkürler önerin için.

Mantıken modemini de yoracak sürekli bot veri yollayacağı için vereceğin 40 TL illa internetten falan her türlü çıkar yani tabii senin bileceğin iş.

Arduino'da Discord botu çalışıyor mu ki?
Discord botunu barındırdığınız yerde dosyaları da barındırın.
Arduino'nun buna yetişebileceğini hiç sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı