Arduino UNO on ışığı yanıp sönüyor, bir daha yanmıyor

WmWAr39

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse.
Başlıkta da dediğim gibi Arduino UNO CH340 klon bir Arduino UNO var. Durduk yere kapandı ve bilgisayara bağladığım anda on ışığı yanıyor ve bir daha yanmıyor. Yapabileceğim her şeyi denedim ama olmad. I sizlerin bir çözümü varsa aşağıya bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim Arduino'ya da benzer bir şey oldu. Bağlantılarla uğraşırken kablonun biri karta değip kısa devre yaptı. USB ile bağlayınca ON ışığı yarım saniyeliğine yanıyor, sonra bir daha yanmıyor.

12V adaptör ile bağlayınca çalıştı ama aşırı ısındı. Yenisini almak durumundayım sanırım.

Şuradan almamı önerir misiniz? Fiyatı ucuz ama şüpheli geldi: Arduino Uno R3 Klon (usb Chip Ch340) - Usb Kablo Hediyeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Benim Arduino'ya da benzer bir şey oldu. Bağlantılarla uğraşırken kablonun biri karta değip kısa devre yaptı. USB ile bağlayınca ON ışığı yarım saniyeliğine yanıyor, sonra bir daha yanmıyor.

12V adaptör ile bağlayınca çalıştı ama aşırı ısındı. Yenisini almak durumundayım sanırım.

Şuradan almamı önerir misiniz? Fiyatı ucuz ama şüpheli geldi: Arduino Uno R3 Klon (usb Chip Ch340) - Usb Kablo Hediyeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ben ucuz diye bozulduktan sonra bunu almıştım ancak projeyi yapamadım diye 53 volt verip yaktım :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı