veayra Kilopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #1 Merhaba, Arduino UNO var fakat program yüklerken sürekli hata alıyorum. Driverlerı yükledim ancak anlayamadığım bir sorun var. Çözüm öneriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, Arduino UNO var fakat program yüklerken sürekli hata alıyorum. Driverlerı yükledim ancak anlayamadığım bir sorun var. Çözüm öneriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.912 Çözümler 70 Yer İstanbul 3 Mayıs 2021 #2 Portu kullanmaya çalışan başka bir var mı? Ayrıca Arduino'ya bağlı Ground kablolarıkın hepsini çıkart. Elektrik akışı olmasın. Artı 0 Eksi
Portu kullanmaya çalışan başka bir var mı? Ayrıca Arduino'ya bağlı Ground kablolarıkın hepsini çıkart. Elektrik akışı olmasın.
KS KS veayra Kilopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #3 The User 0 dedi: Portu kullanmaya çalışan başka bir var mı? Ayrıca Arduino'ya bağlı Ground kablolarıkın hepsini çıkart. Elektrik akışı olmasın. Genişletmek için tıkla... elektirik akışı yok bir çok farklı port denedim ama olmadı Artı 0 Eksi
The User 0 dedi: Portu kullanmaya çalışan başka bir var mı? Ayrıca Arduino'ya bağlı Ground kablolarıkın hepsini çıkart. Elektrik akışı olmasın. Genişletmek için tıkla... elektirik akışı yok bir çok farklı port denedim ama olmadı