Arduino'da EEPROM'dan anlayan var mı?

Hangi arduino türünü kullanıyorsunuz?
Esp8266
Hocam ESP 8266 kullanıyorum bu linkteki videodan button ekledim ama bir türlü karta yüklettiremedim. Bir bakabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buton ile LED Yakma 3_bb.png

11111111111111.PNG

Connecting___ diye sürdürüyor yüklemiyor.

Son düzenleme:
Dostum sen ilk önce arduino programı üzerinden arduino modelini ve seri portunu seçmelisin. Programı yükleyecek kartı tanımlamadığın için bağlanmaya çalışıyor.

Kartını taktığında görmüyorsa harici bir driver kurman gerekiyor. Bu driver'ı videosunu attığın robotistan ekibi kendi sitelerinde paylaşmıştı.

Önce aşağıdaki gibi kart modelini seçiyorsun, (NOT: Bu resimde arduino kartımı bağlamadığım için Port sekmesi soluk gözüküyor dikkat ettiysen, bir sonraki resimde bağladığım için aktifleşiyor.)
1650840021202.png

Daha sonra Port sekmesinden bağladığında çıkan COM portunu seçiyorsun.
1650840116382.png

Bu bağlantıları tanımladıktan sonra programını karta gönderiyorsun.
Söylemeyi unutmuşum; bu kart modeli ve port seçimi için arduino programında üstteki "Araçlar" sekmesine gitmen gerekiyor.

Son durumu buradan paylaş, olmadı driver kurulumu için yardımcı oluruz ;-)

Dostum sen ilk önce Arduino programı üzerinden Arduino modelini ve seri portunu seçmelisin. Programı yükleyecek kartı tanımlamadığın için bağlanmaya çalışıyor.

Kartını taktığında görmüyorsa harici bir driver kurman gerekiyor. Bu Driver'ı videosunu attığın robotistan ekibi kendi sitelerinde paylaşmıştı.

Önce aşağıdaki gibi kart modelini seçiyorsun, (NOT: Bu resimde Arduino kartımı bağlamadığım için Port sekmesi soluk gözüküyor dikkat ettiysen, bir sonraki resimde bağladığım için aktifleşiyor.)
Eki Görüntüle 1369831

Daha sonra Port sekmesinden bağladığında çıkan COM portunu seçiyorsun.
Eki Görüntüle 1369832

Bu bağlantıları tanımladıktan sonra programını karta gönderiyorsun.
Söylemeyi unutmuşum; bu kart modeli ve port seçimi için Arduino programında üstteki "Araçlar" sekmesine gitmen gerekiyor.

Son durumu buradan paylaş, olmadı driver kurulumu için yardımcı oluruz ;-)

Tamam hocam, o sorunu çözdüm ben. Şimdi EEPROM ile uğraşıyorum. Farklı konu açtım aslında. Oraya da gelebilirsiniz.

Arduino değişkenleri nasıl hafızada tutturulur?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı