Arena Bilgisayar'dan alınan SSD'nin garanti belgesi yok, arıza kabulu olur mu?

Halojenia

Hectopat
Arkadaşlar mayıs 2021'de Arena Bilgisayar'dan Patriot Burst 240GB SSD almıştım. Bugün bir anda samfırm hatası verdi. Bu arıza daha önce yine Patriot Burst SSD'de başıma gelmişti. SSD brick olmuş oluyordu. Her neyse. Bu SSD'nin faturası mevcut ancak garanti belgesi yok. Aldığım yer Arena bilgisayar değil fakat Arena garantili olarak geldi ürün. Ama garanti belgesini kaybettim. Ancak Arena Bilgisayar'ın Patriot ürünlerini tanıtan kitapçığı mevcut. Yani Patriot kitapçığı duruyor. Bu SSD'yi fatura ve tanıtım kitapçığı ile göndersem arızayı kabul ederler mi? Yıl olmuş 2022 garanti belgesi kovalıyorum. Çok kötü bir durum cidden.

Arkadaşlar mayıs 2021'de Arena Bilgisayar'dan Patriot Burst 240GB SSD almıştım. Bugün bir anda samfırm hatası verdi. Bu arıza daha önce yine Patriot Burst SSD'de başıma gelmişti. SSD brick olmuş oluyordu. Her neyse. Bu SSD'nin faturası mevcut ancak garanti belgesi yok. Aldığım yer Arena bilgisayar değil fakat Arena garantili olarak geldi ürün. Ama garanti belgesini kaybettim. Ancak Arena Bilgisayar'ın Patriot ürünlerini tanıtan kitapçığı mevcut. Yani Patriot kitapçığı duruyor. Bu SSD'yi fatura ve tanıtım kitapçığı ile göndersem arızayı kabul ederler mi? Yıl olmuş 2022 garanti belgesi kovalıyorum. Çok kötü bir durum cidden.
Dostum artık yeni alınan ürünlerde arena bilgisayar garanti belgesi koymuyor. Arena bilgisayarın web sitesine girip oradan garanti belgesinin çıktısını al faturanla birlikte gönder hiçbir sorun olmayacaktır.

Arkadaşlar arena bilgisayar teknik servisi aradım açmadılar bende uzun uzun çaldırdım bir beyefendi açtı telefonu ve durumumu anlattım kullanım kılavuzu var arenanın verdiği falan dedim, sorun yok faturanız mevcutsa gönderebilirsiniz dedi, garanti belgesi şartınız vardı bir zamanlar dedim, şu anda faturanız yeterli olacaktır cevabı aldım içinde 50 GB DJ şarkı kütüphanem vardı SSD'min, en azından değişim olması bir nebze beni mutlu edecek bu arada Patriot marka ne p serisi ne de burst serisi SSD almayın aldırtmayın, 3 tane Patriot aldım patlayan 2. Patriot bu diğeri ne zaman patlar Allah bilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı