Arena garantide "iade ediniz" ne demek?

Makaleler
1
Razer DeathAdder V2 X model fare kullanıyorum ve sensör sorunları yaşadığım için garantiye yolladım. Fare imleci donuyordu vs. süreci siteden takip ederken durumda "iade ediniz" yazıyor. Bunun anlamı ne demek? Sorun bulunamadı da ürün iade edilecek mi demek yoksa para iadesi mi yapılacak demek? Öyle bir süreçte iade yerine değişim yapabilir miyiz çünkü ürün artık 2.5 kat daha pahalı.

Dosya Ekleri

• iade.PNG
    iade.PNG
    2,8 KB · Görüntüleme: 47
Yanında butun var mı para iadesi kararı çıkmıştır. Arena elinde varsa ürün gönderir yoksa iade raporu düzenler aldığın yerden değişim ya da para iadesi istersin. Ellerinde ürün varsa değişim iste. İade formu var mı siteden indirmen gerek.

Yanında butun var mı para iadesi kararı çıkmıştır. Arena elinde varsa ürün gönderir yoksa iade raporu düzenler aldığın yerden değişim ya da para iadesi istersin. Ellerinde ürün varsa değişim iste. İade formu var mı siteden indirmen gerek.
hiçbir buton yok yanında. ekran görüntüsü ile aynı görünüyor

şimdi iade işlemi butonu çıktı, bastığımda da iade formunu yazdır dedikten sonra bu yazıyor ama dediğim gibi ben değişim istiyorum sürece nasıl devam etmeliyim?

Dosya Ekleri

• iade formu.PNG
    iade formu.PNG
    12,6 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı