Argan yağı kelliğe iyi gelir mi?

Altay_72

Femtopat
Daha fazla  
Gelecek ay 15'ime gireceğim, saçlarimin yanlarindan açıklıklar var. 2 haftadir falan duzenli olarak saçıma argan yağı suruyorum. Onceden var miydi bilmiyorum ama saçımın önlerinde bebek saçlar var çok fazla saçımın yanlarinda olan açıkliklarda ise çok küçük bir suru saç telleri gozukuyor bu iyiye işaret mi?

Gelecek ay 15'ime gireceğim, saçlarimin yanlarindan açıklıklar var. 2 haftadir falan duzenli olarak saçıma argan yağı suruyorum. Onceden var miydi bilmiyorum ama saçımın önlerinde bebek saçlar var çok fazla saçımın yanlarinda olan açıkliklarda ise çok küçük bir suru saç telleri gozukuyor bu iyiye işaret mi?

Uzmana gidip sormanı öneririm. Benim de vardı sınav senemde stresten olmuştu. Genellikle iyi deniyor ama kişiden kişiye göre değişir ve uzmana sorman en iyisi saçına bakar en azından.

Hayır. Hiç bir etkisi yoktur. Ne argan yağı, Ne yılan yağı nede hindistan cevizi yağı. Hiç biri saç dökülmesine yada gürleştirmeye etkili değil. 1. Neden olayın genetik olmasıdır. %90 olay genetikte bitiyor. Çok çok düşük bir ihtimal belki vitaminsizlik veya demir eksikliği olabilir. Uzatmadan çözümleri söyleyeyim, 1.si ki, senin için henüz erken ''saç ektirme'' 2. çözüm ise, ''denemedim'' fakat Yabancı ülkedeki doktorların önerdiği bazı yan etkileri olduğu için herkese uygun olmayan bir ilaç olan, finasterida hapı. Fakat Hap için yaşınız uygun mu değil mi bilmiyorum ve geriye kalan en iyi seçenekte arkadaşın dediği gibi uzmana danışmaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı