MERNİS ve e-Nabız'daki verilerimiz sızdırılabilir mi?

aç kapıyı

Yoctopat
Daha fazla  
En son 3-4 yıl önceye ait bir çalınma raporu var. Panellerde geziyor bilgiler sanırım. Devlet bir önlem aldı mı yoksa yine güncel veriler çalınabilir mi?

Çoğu yere önlem alındı diye biliyorum ancak hala çalınabilir herkesin verisi çalındı zaten. Artık çok bir önemi kalmadı açıkçası. Bu saatten sonra önlem alınsa ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu yere önlem alındı diye biliyorum ancak hala çalınabilir herkesin verisi çalındı zaten. Artık çok bir önemi kalmadı açıkçası. Bu saatten sonra önlem alınsa ne olur?

Yine de hâlâ güncellenen veriler var. Adres, telefon, evlilik, çocuk, tapu vs. Yani eski veriler evet var ama yeni veriler için önlem alındı mı bilmiyorum, açıkçası çalınmasını istemiyorum. Bilgisi olan varsa diye sordum.

Yine de hâlâ güncellenen veriler var. Adres, telefon, evlilik, çocuk, tapu vs. Yani eski veriler evet var ama yeni veriler için önlem alındı mı bilmiyorum, açıkçası çalınmasını istemiyorum. Bilgisi olan varsa diye sordum.
Yani eğer hâlâ güncellenen verilerin olduğunu biliyorsanız dediğiniz gibidir. Cevabı bildiğinizi anlıyorum mesajınızdan.

Artık çok da önemli değil. Sanki zaten önceki veriler sızdığı için şu an da sızsa çok bir şey değişmez.

Artık çok da önemli değil. Sanki zaten önceki veriler sızdığı için şu an da sızsa çok bir şey değişmez.

Yeni bilgilerim en azından güvende olsa iyi olurdu.

Önlem falan alındığı yok. Bu saatten sonra ipin ucu koptu artık. Verilerinizin gizliliğini unutun.

3 yıl önceki MERNİS verileri mevcut, sanırım pandemi döneminde olmuş. Benim numaram 4 yıllık ve biri beni tehdit etti. Panelde numaram görünmüyormus diye kurtuldum. Bulunmasını istemiyorum ileride de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı