Anakartım MSI B350M PRO VD Plus, aşağıdaki linkte yer alan ARGB fanı egzoz fanı olarak kullanmak istiyorum,
Acaba anakarta bağlantısında bir sorun olur mu? Bağlanırsa gök kuşağı efektinde yanarak çalışır mı?
Çocuğum istediği için kasaya bir renk katmaya çalışıyorum
teknik bir konu yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dark N10 PRO 2xUSB3.0, 2xUSB2.0, 5x12cm Multi LED Fanlı, Geliştirilmiş Süper ATX Oyuncu Kasası (Yeni!) Türkiye'nin En Çok Sevilen Kasası Dark N10, Yepyeni Özellikleri ile Artık Profesyonel Oyuncular Için!
Dark N10 PRO 2xUSB3.0, 2xUSB2.0, 5x12cm Multi LED Fanlı, Geliştirilmiş Süper ATX Oyuncu Kasası (Yeni!) Türkiye'nin En Çok Sevilen Kasası Dark N10, Yepyeni Özellikleri ile Artık Profesyonel Oyuncular Için!
Anladım, peki renklerini kontrol etmek istemesem de çalışmaz mı, ışıkları kendiliğinden gök kuşağı efektinde yanmaz mı yani. Kontrol edip etmemek çok önemli değil benim için aslında. Sadece ışıkları kendiliğinden yansın yeterli
Kendi fanlarımda hiç denemedim ama çalışacağını zannetmiyorum. Anakart fan bağlantısının sağladığı güçle bir tek FRGB fanlar çalışabiliyor diye biliyorum, diğer hepsi ikinci konektöre ihtiyaç duyuyor.
Kendi fanlarımda hiç denemedim ama çalışacağını zannetmiyorum. Anakart fan bağlantısının sağladığı güçle bir tek FRGB fanlar çalışabiliyor diye biliyorum, diğer hepsi ikinci konektöre ihtiyaç duyuyor.
Anladım, çok saol. Siparişi geçmiştim bakalım başımıza ne gelecek )
evet rgb fan geldi ve kasama taktım.
Sonuç olarak msı b 350 m pro vd plus rgb desteği olmayan ana kartımda rgb fan çalışmadı
Artık anakartı değiştirince kullanmaya başlarım yapacak birşey yok...