Merhaba arkadaşlar Gigabyte Aorus B450 Elite V2 anakarta sahibim ve kasayla birlikte gelen darkFlash ARGB kite sahibim. 4 adet ARGB fanım mevcut 1 adet de ARGB ekran kartı holderım var. Kontrolcüden pek bir şey anlamadım ekran kartı holderı baglamayı denedim fakat soketleri uyumsuz olduğu için sonuç alamadım. 4 fan sorunsuz çalışıyor, bu kontrolcüyü anakarta nasıl bağlarım veya bağlayan biri var mı? Bana bu konu hakkında yardımcı olabilir mi?
Gigabyte anakartlarda DLED 1/2 olanlar ARGB içindir. Bunların yapıları diğer anakartlara göre farklı olabiliyor. Kontrolcüden uygun bağlantı çıkışı varsa buralara takıp kullanabilirsiniz. Genelde firmalar Gigabyte anakart için de uygun soket koyuyorlar.
Gigabyte anakartlarda DLED 1/2 olanlar ARGB içindir. Bunların yapıları diğer anakartlara göre farklı olabiliyor. Kontrolcüden uygun bağlantı çıkışı varsa buralara takıp kullanabilirsiniz. Genelde firmalar Gigabyte anakart için de uygun soket koyuyorlar.
Gigabyte anakartlarda dled 1/2 olanlar ARGB içindir. Bunların yapıları diğer anakartlara göre farklı olabiliyor. Kontrolcüden uygun bağlantı çıkışı varsa buralara takıp kullanabilirsiniz. Genelde firmalar Gigabyte anakart için de uygun soket koyuyorlar. Eki Görüntüle 1191995
Anladım kontrolcüde m/b Sync diye bir giriş var 3 pinli sanırım 3 pin to 5 Volt 3 pin girişli kablo alırsan kontrolcüyü Hub yani çoklayıcı niyetine kullanabilirim
Anladım kontrolcüde m/b Sync diye bir giriş var 3 pinli sanırım 3 pin to 5 Volt 3 pin girişli kablo alırsan kontrolcüyü Hub yani çoklayıcı niyetine kullanabilirim