Bilen bilir, Ankara Ulus Konya Sokak'ta bile bulamadım ben bu zımbırtıları, Aliexpress'ten sipariş vermek zorunda kaldım. Kontrolcünün yanında kablo da gönderdiler.Elimde 8 tane fan var. 6 tanesini bağladım fakat fan için port kalmadı. Elimdeki fanların hepsi 5V 3pin ARGB fanlar. Kontrolcümdeki fan girişleri de aynı şekilde 3 pin. İnternette bulduklarım hep 4 pinli çoğaltıcılar. 3 pin dişi portu en az 3x3 pin erkek portuna çeviren bir çoğaltıcı önerir misiniz? Kontrolcüm bu şekilde fakat eski fotoğraf. Şu an tüm portları dolu.
Eki Görüntüle 2221557
Bilen bilir, Ankara Ulus Konya Sokak'ta bile bulamadım ben bu zımbırtıları, AliExpress'ten sipariş vermek zorunda kaldım. Kontrolcünün yanında kablo da gönderdiler.
AliExpress'e bakmayı düşünebilirsin.
3.bacak kör zaten. 4 pinlinin sorun olacağını sanmıyorum. Biraz araştırmayla bulabilirsin diye düşünüyorum.Hocam AliExpress'te bulduklarım bile 4 pinli dişiyi 1 tane 4 pin, 2 tane 3 pin erkeğe çeviren kablolar. Kontrolcüde 4 pinlik giriş yok. Bağlasam anakarta bağlarım. O da fanlara zarar vermez mi?
Koodmax - 11 Port 5v 3Pin Argb Rgb Led Fan Çoklayıcı Splitter Hub - 5V 3Pin 50 Cm Kablo - Sata Power Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Koodmax - 11 Port 5v 3Pin Argb Rgb Led Fan Çoklayıcı Splitter Hub - 5V 3Pin 50 Cm Kablo - Sata Power yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu mu lazım?
Look what's on AliExpress! 5V 3Pin RGB Interface Connector Hub Computer Motherboard Extension Cable for 0.71 AZN - with a discount -51%
3 pinli fanları zaten 4 pinli fan soketine takabilirsiniz.
Fan port sayısı yetmez ise çoklayıcı alınabilir.
S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Anladım, 4 pin olması problem değil, 3 PIN'i 4 pine, 4 PIN'i 3 pine takabilirsiniz, fan için uyumlu olur, 1 pin boşta kalır o kadar.