aynısını argb portlarına yapsam durum ne olur? yani 2 girişe 2 fanın rgbsini, kalan 4 gişire de 4 fanın rgbsini takacam. Bu şekilde parlaklık düşer mi? Sata'dan çoklayıcıya güç alabilirsem kökten çözüm olur mu?ARGB portlarının çalışabildiği LED sınırı bulunuyor, sınırı geçince LED'ler sapıtmaya başlar.
2 fan hiçbir sorun çıkarmaz.
Hocam merhaba ben de bir soru sorabilir miyim bu konuyla alakalı ? Corsair 3000D kasa siparişi verdim ve 3 adet Argb fan ile geliyor ama bu kasanın kontrolcüsü yok. Benim anakartımda Argb girişi yok fakat şu an kullandığım gamebooster kasamın kontrolcüsü var kumanda ile de kontrol edebiliyorum. Harici değil kasayı aldığımda içinde gelmişti. Ben bu yeni Corsair fanlarını nasıl kontrol edebilirim ? Karanlıkta ışıklarını kapatmak istiyorum sadece. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.Takabilirsin, dene.
Parlaklık düşme sorunu olmaz, renklerde bozulma oluyor. SATA çözmez.
hocam bitfenix nova'daki kontrolcüyü başka kasaya takabiliyor muyuz?Kontrolcü ARGB ise yeni aldığın kasaya taşıyabilirsin. Değilse yeni kontrolcü alman lazım.
Benim reset atma tuşuna basınca fanların rengi değisiyor basılı tutunca da fanlar kapanıyor. Bütünleşik mi yani yeni kasamda kullanamam mı ?Bilmiyorum. Ön panelle bütünleşik değilse takabilirsin.
hocam kasandan çıkan o reset tuşu kablosunu, kontrolcüye bağlandığı yerden sökeceksin.Benim reset atma tuşuna basınca fanların rengi değisiyor basılı tutunca da fanlar kapanıyor. Bütünleşik mi yani yeni kasamda kullanamam mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.