ARGB fan sorunu

İkisiyle de kullanabilirsiniz ama önerim MSI almanız.
Yani gerçek manada ARGB özelliği olmayan anakartta MSI MAG MAX kontrolcü ile ARGB özellikli fan kullanabileceğim. Doğru mu ?
Msi Mag Max Argb kontrolcü.png

@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Konu ile alakası olamayacak ama fani aktif kullandığınız zaman, görüşlerinizi yazar misiniz? Daha önceki modellerin sorunlarını halletmisler mi hep merak ediyorum.

Burayı okuyun.

@Cooler Master Türkiye ile iletisime geçin ve atacağım linkteki ürünü temin edebilirseniz daha iyi olur.

Konu ile alakası olamayacak ama fani aktif kullandığınız zaman, görüşlerinizi yazar misiniz? Daha önceki modellerin sorunlarını halletmisler mi hep merak ediyorum.

Burayı okuyun.

@Cooler Master Türkiye ile iletisime geçin ve atacağım linkteki ürünü temin edebilirseniz daha iyi olur.

Cooler Master ARGB kontrolcü Türkiyede yok.
Şu an sipariş vermem lazım artık ama net bir cevap bulmakta zorlanıyorum...

MSI normalde Cooler Master ile çalışan bir firma, alıp denemekten başka yolunuz yok.
MSI MAG MAX in sayfasında JRAINBOW diye bir girişten bahsediyor. Bizde RGB header var sadece. Zam gelmeden almak istiyorum bir ar önce. Zam gelirse almam ışıksız kullanırım mecbur.
QP bilişimden alayım diyorum MSI ı. Eğer olmazsa geri verebilir miyim acaba....
@Cooler Master Türkiye
Bahsedilen ARGB kontrolcü Türkiyeye gelecek mi? Eğer gelmeyecekse MSI Mag Max Argb konrolcüyü almak zorundayım çünkü. Cevabınız doğrultusunda hareket edeceğim.
Bir Argb girişi olacak diye kalkıpta kimse anakart değiştirmez zaten. Heleki bu ekonomide.
(Sözüm zenginleri kapsamıyor)
@Lemi Galip, MSI kontrolcü bugün geldi. Nasipse gece 24 e doğru montajı yapıp sonuçları paylaşırım.
Az önce Cooler Master SickleFlow 120 ARGB fanı MSI MAG MAX ile bağladım. Kontrolcüyü mıknatıslı sanıyordum ama değilmiş, kasaya tutunmuyor bir adet bant çıktı onla monte ettim. Fanı kasanın tavanına monte ettim. Konumla mı alakalı bilmiyorum çoook sesli çalışan bir fan. Kasamda iki adetde Corsair fan var onlardan çıt çıkmıyor sanki. Yarın çıkarıp normal dik konumda çalıştıracağım birde eğer gene ses aynıysa iade yada değişim isteyeceğim.

Dosya Ekleri

• Ön.jpg
    Ön.jpg
    464,8 KB · Görüntüleme: 62
  • Arka.jpg
    Arka.jpg
    428 KB · Görüntüleme: 63
  • 20200810_162316.jpg
    20200810_162316.jpg
    465,1 KB · Görüntüleme: 55
  • Arka.jpg
    Arka.jpg
    428 KB · Görüntüleme: 48
  • Kutu içeriği.jpg
    Kutu içeriği.jpg
    534,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 20200810_162316.jpg
    20200810_162316.jpg
    465,1 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı