FreiSeele Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #31 Lemi Galip dedi: Anakart uzerinde ARGB girişi var diye biliyorum. Ister kutu ister anakart üzerinden kontrol edersin. Genişletmek için tıkla... Aynen anakart üzerinden halletmeye çalışacağım en kötü ihtimal, teşekkürler zaman ayırdığınız ve tavsiyeleriniz için.
Lemi Galip dedi: Anakart uzerinde ARGB girişi var diye biliyorum. Ister kutu ister anakart üzerinden kontrol edersin. Genişletmek için tıkla... Aynen anakart üzerinden halletmeye çalışacağım en kötü ihtimal, teşekkürler zaman ayırdığınız ve tavsiyeleriniz için.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 17 Kasım 2020 #32 Mithat Berhan dedi: Ayrıca kutu farklı kontrollere de izin veriyor görünüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Anladığım kadari ile kasanın kendi kontrolcusu ile kontrol etmiş ve fan sesi yükte ya da sessiz de güzeldi
Mithat Berhan dedi: Ayrıca kutu farklı kontrollere de izin veriyor görünüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Anladığım kadari ile kasanın kendi kontrolcusu ile kontrol etmiş ve fan sesi yükte ya da sessiz de güzeldi
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.269 Makaleler 42 Çözümler 274 17 Kasım 2020 #33 Kontrolcü coklamaya izin verir dediğim kısım Splitter aslında En kötü ihtimal ile 1 ARGB portunu 3 bağlantıya izin veren kablolar ile de bağlanabilir ki gerek kalacağını bile zannetmiyorum.
Kontrolcü coklamaya izin verir dediğim kısım Splitter aslında En kötü ihtimal ile 1 ARGB portunu 3 bağlantıya izin veren kablolar ile de bağlanabilir ki gerek kalacağını bile zannetmiyorum.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 17 Kasım 2020 #34 Mithat Berhan dedi: Kontrolcü coklamaya izin verir dediğim kısım Splitter aslında En kötü ihtimal ile 1 ARGB portunu 3 bağlantıya izin veren kablolar ile de bağlanabilir ki gerek kalacağını bile zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Konu o kadar uzadı ki, ürünü alacağım simdi
Mithat Berhan dedi: Kontrolcü coklamaya izin verir dediğim kısım Splitter aslında En kötü ihtimal ile 1 ARGB portunu 3 bağlantıya izin veren kablolar ile de bağlanabilir ki gerek kalacağını bile zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Konu o kadar uzadı ki, ürünü alacağım simdi
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.269 Makaleler 42 Çözümler 274 17 Kasım 2020 #35 Lemi Galip dedi: Konu o kadar uzadı ki, ürünü alacağım simdi Genişletmek için tıkla... HD120 kit: Hop hemşerim nereye!
Lemi Galip dedi: Konu o kadar uzadı ki, ürünü alacağım simdi Genişletmek için tıkla... HD120 kit: Hop hemşerim nereye!
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 17 Kasım 2020 #36 Mithat Berhan dedi: HD120 kit: Hop hemşerim nereye! Genişletmek için tıkla... Aman aman, darılır dönmez simdi
Mithat Berhan dedi: HD120 kit: Hop hemşerim nereye! Genişletmek için tıkla... Aman aman, darılır dönmez simdi