batyouone01
Hectopat
Daha fazla  

Merhaba,

www.akakce.com

Linkini bıraktığım ürünü alacağım. İlk olarak sizce iyi mi, alınır mı? Değilse bu fiyata 3'lü ya da 5'li ARGB fan önerisi isteyeceğim sizden.

www.akakce.com

Linkini bıraktığım ürünü alacağım. İlk olarak sizce iyi mi, alınır mı? Değilse bu fiyata 3'lü ya da 5'li ARGB fan önerisi isteyeceğim sizden.
İkinci sorum ise başlıkta bahsettiğim gibi ARGB fan kontrolcü önerisi lazım. Sebebi ise anakartım olan ASUS B450 MK2 de ARGB fan desteği yok. İsteğim yazılım destekli ucuz bir fiyata bulmak. Yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Thermalright TL-C12C-S ARGB Siyah 12 cm 3'lü Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright TL-C12C-S ARGB Siyah 12 cm 3'lü Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright TL-C12C-S ARGB Siyah 12 cm 3'lü Kasa Fanı özelliklerini incele, 764,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!
				İkinci sorum ise başlıkta bahsettiğim gibi ARGB fan kontrolcü önerisi lazım. Sebebi ise anakartım olan ASUS B450 MK2 de ARGB fan desteği yok. İsteğim yazılım destekli ucuz bir fiyata bulmak. Yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.