İkiside argb ?Bunlar ARGB değilki 6pin RGB bunlar bana ARGB kontrolcü ve fan lazim
firmalar argb diye belirtmiyor. Al n11'de alanların yorumlarını oku 3 pin argb hepsi.Bunlar ARGB değilki 6pin RGB bunlar bana ARGB kontrolcü ve fan lazim
İkisi de ARGB?
Firmalar ARGB diye belirtmiyor. Al N11'de alanların yorumlarını oku 3 pin ARGB hepsi.
Gameforce Core 4x120mm Rgb Fan Fiyatları ve Özellikleri
Gameforce Core 4x120mm Rgb Fan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
İkisi de ARGB?
Firmalar ARGB diye belirtmiyor. Al N11'de alanların yorumlarını oku 3 pin ARGB hepsi.
Gameforce Core 4x120mm Rgb Fan Fiyatları ve Özellikleri
Gameforce Core 4x120mm Rgb Fan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Neyin 6 pini diyon aga sen ya. 3 pin argb anakartın yok zaten kontrolcüsü üzerinden efektleri uygulayacan? 3 pin var bunda ayrıca. Molex üzerinden bu kontrolcüye güç bağla fan bağlantılarını kontrolcüye tak tamam. Neyi anlamadın çözemedim ben seni? Hem 6 pin mi kaldı bu devirde tüm fan kitli kontrolcüler 3 pinli.Bunlar 6pinli ayni sekil kontrolcüsü de 6 pinli yani ARGB ve gücü tek kablodan aliyor 3pin ARGB fan uymaz. bana ARGB ve gücü ayri olan fanlardan lazim aynı sekil 3pin ARGB kontrolcü lazim 6pinli değil
Kimse 3pinli olduğunu belirlemiş zaten ürünün kendi fotoğrafında 6pin olduğu kontrolcüden belli
Neyin 6 PIN'i diyorsun aga sen ya. 3 pin ARGB anakartın yok zaten kontrolcüsü üzerinden efektleri uygulayacan? 3 pin var bunda ayrıca. Molex üzerinden bu kontrolcüye güç bağla fan bağlantılarını kontrolcüye tak tamam. Neyi anlamadın çözemedim ben seni? Hem 6 pin mi kaldı bu devirde tüm fan kilitli kontrolcüler 3 pinli.
Mesela o seti alsam sıvı soğutmamı takamicamKanka bende zaten anakartim desteklemediği icin 3pin fanlarimi takacak kontrolcü istiyorum attıklarındaki fanlarda kontrolcülerde 6pinli YouTube'dan bak hala 6 pinli kontrolcü cok
Kanka bende zaten anakartim desteklemediği icin 3pin fanlarimi takacak kontrolcü istiyorum attıklarındaki fanlarda kontrolcülerde 6pinli YouTube'dan bak hala 6 pinli kontrolcü cok
Mesela o seti alsam sıvı soğutmamı takamicam
Termalright fanın tekli hali varmı?bana 4 adet fan lazım hepsinin ayni olmasını istiyorumDark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 6 x 3pin ARGB + 6 x 3 Pin Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) - Fan Kontrolcü - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Untitled 1 .auto-style2 { color: #FF9900; } .auto-style5 { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; font-size: 14pt; } .auto-style6 { border-width: 0; } .auto-style7 { color: #FF9900; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14pt; } .auto-style8 {...www.teknobiyotik.com
Dark EasyLink Siyah ARGB 3x12cm Fan Kiti (DKCKARGB06) - Kasa Fanı - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark EasyLink Siyah Addressable Dark EasyLink Siyah Addressable RGB 3x12cm Fan Kiti Gerçek ARGB Renkler ve Müthiş Efektler ile Kasanıza Yepyeni Bir Görünüm ! Yeni Nesil Uç Uca Eklenebilen Gerçek ARGB Dark EasyLink Fan Kiti! Yeni nesil Dark EasyLink fanlar, çerçevelerinde bulunan...www.teknobiyotik.com Dark EasyLink Siyah Adreslenebilir RGB 1x12cm Kasa Fanı (DKCF1200A) - Kasa Fanı - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark EasyLink Siyah Addressable Dark EasyLink Siyah Addressable RGB 1x12cm Fan Gerçek ARGB Renkler ve Müthiş Efektler ile Kasanıza Yepyeni Bir Görünüm ! Yeni Nesil Uç Uca Eklenebilen Gerçek ARGB Dark EasyLink Fan! Yeni nesil Dark EasyLink fanlar, çerçevelerinde bulunan akıllı...www.teknobiyotik.com
3 lü olursa.
THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanı - inventus
THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanıinventus.com.tr