ARGB fan ve kontrolcü önerisi

wsdet

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD ryzen 5 5600
Asus Dual RTX3060 OC 8GB
XPG Gammix D35 16gb ram
Asus A-520M-K ddr4 OC
Deepcool ls520 se 240mm sıvı soğutma
Xpg valor mesh argb kasa Xpg 80+ 650w PSU
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar benim anakartim ARGB desteklemiyor ayni şekil kasa ile gelen fanlarımda desteklemiyor ve çok kalitesizler hava akışı çok kötü. Yakın zamanda da sıvı soğutma aldim onun fanlari ARGB, takacak yer olmadığı icin ışıkları çalışmıyor. 2000TL bütçem var hem fan hem kasanın fanlarını ve sıvı soğutmayı takabileceğim kontrolcü (kumandalı olursa daha iyi olur) önerebilir misiniz? 4 adet fana ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar ARGB değilki 6pin RGB bunlar bana ARGB kontrolcü ve fan lazim
İkiside argb ?

Bunlar ARGB değilki 6pin RGB bunlar bana ARGB kontrolcü ve fan lazim
firmalar argb diye belirtmiyor. Al n11'de alanların yorumlarını oku 3 pin argb hepsi.

İkisi de ARGB?

Firmalar ARGB diye belirtmiyor. Al N11'de alanların yorumlarını oku 3 pin ARGB hepsi.

Bunlar 6pinli ayni sekil kontrolcüsü de 6 pinli yani ARGB ve gücü tek kablodan aliyor 3pin ARGB fan uymaz. bana ARGB ve gücü ayri olan fanlardan lazim aynı sekil 3pin ARGB kontrolcü lazim 6pinli değil

İkisi de ARGB?

Firmalar ARGB diye belirtmiyor. Al N11'de alanların yorumlarını oku 3 pin ARGB hepsi.

Kimse 3pinli olduğunu belirlemiş zaten ürünün kendi fotoğrafında 6pin olduğu kontrolcüden belli

Bunlar 6pinli ayni sekil kontrolcüsü de 6 pinli yani ARGB ve gücü tek kablodan aliyor 3pin ARGB fan uymaz. bana ARGB ve gücü ayri olan fanlardan lazim aynı sekil 3pin ARGB kontrolcü lazim 6pinli değil

Kimse 3pinli olduğunu belirlemiş zaten ürünün kendi fotoğrafında 6pin olduğu kontrolcüden belli
Neyin 6 pini diyon aga sen ya. 3 pin argb anakartın yok zaten kontrolcüsü üzerinden efektleri uygulayacan? 3 pin var bunda ayrıca. Molex üzerinden bu kontrolcüye güç bağla fan bağlantılarını kontrolcüye tak tamam. Neyi anlamadın çözemedim ben seni? Hem 6 pin mi kaldı bu devirde tüm fan kitli kontrolcüler 3 pinli.

Neyin 6 PIN'i diyorsun aga sen ya. 3 pin ARGB anakartın yok zaten kontrolcüsü üzerinden efektleri uygulayacan? 3 pin var bunda ayrıca. Molex üzerinden bu kontrolcüye güç bağla fan bağlantılarını kontrolcüye tak tamam. Neyi anlamadın çözemedim ben seni? Hem 6 pin mi kaldı bu devirde tüm fan kilitli kontrolcüler 3 pinli.

Kanka bende zaten anakartim desteklemediği icin 3pin fanlarimi takacak kontrolcü istiyorum attıklarındaki fanlarda kontrolcülerde 6pinli YouTube'dan bak hala 6 pinli kontrolcü cok

Kanka bende zaten anakartim desteklemediği icin 3pin fanlarimi takacak kontrolcü istiyorum attıklarındaki fanlarda kontrolcülerde 6pinli YouTube'dan bak hala 6 pinli kontrolcü cok
Mesela o seti alsam sıvı soğutmamı takamicam

Mesela o seti alsam sıvı soğutmamı takamicam

Bu şekilde bi kontrolcü arıyorum ben yine ayni şekil fan
images.jpeg

Son düzenleme:

3 lü olursa.

3 lü olursa.

Termalright fanın tekli hali varmı?bana 4 adet fan lazım hepsinin ayni olmasını istiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı