ARGB fanı kasa kontrolcüsüne bağlama

wyusuf58w

Hectopat
Kasanın kontrolcüsünde ek olarak led çıkışı yok mu ? Benim kontrolcüyü atıyorum. 2 tane 3 pinli led kablosu takılabiliyor.

Bu kablonun ucunu nasıl dönüştürebiliriz bunu alsam fandan çıkan kablo ve buradaki kablonun ucu aynı ikisi birbirine nasıl takılabilir?

Merhabalar,
Bu konu ile ilgili benimde bir sorum olacak aynı dönüştürücüyü bende sipariş ettim. Dönüştürücüyü kontrolcüye taktıktan sonra 5v 3 pinli dişi kısmı boşta kalıyor. Sıvı soğutmanın radyatör fanları ve pompa argb pinlerini birbirlerine bağladığımda bir erkek 3pin bir tane dişi 3pin boşta kalıyor. Bu pompa tarafında boşta kalan 3 pinli erkek girişi kontrolcüden çıkan 3 pinli dişi girişe bağlasam bir sorun yaşar mıyım ?

Bu kablonun ucunu nasıl dönüştürebiliriz bunu alsam fandan çıkan kablo ve buradaki kablonun ucu aynı ikisi birbirine nasıl takılabilir?
Bu kabloyu bahsediyorsan şu parçalar ile birleştiriyorlar. Benim elim yatkın mesela ben oraya tel sokarak da birleştirebilirim.

Ya da şu anakart kablolarının erkek olanları da var. Onlarla bağlantı yapıyorum.

Yanlış anlamadıysam fanların argblerini kontrol eden kablolarından bahsediyorsun. Argb kablolarından bahsediyorsan dediğin şekilde sıkıntı olmaz.

Son düzenleme:
Sipariş ettim kabloyu içinden kablo ucu için ekstra bir dönüştürücü daha çıkıyormuş. Kablo gelince çalışıp çalışmadığını buraya yazarım.

Aynen hocam fanların ve pompanın argb kablolarından bahsediyorum. Teşekkürler bilgi için

Ürün geldi fakat soketi bendeki kontrolcüye uymadı gelen kabloda üstte tırnak gibi bir kısım yapılmış orası yüzünden takamadım. Bendeki kontrolcünün pin yapısını nasıl öğrenebilirim yani soketi kessem ucundan hangi pinlere bağlamam gerekli?

soketi kenar kısmında takılmasını engelleyen yerlerini maket bıçağıyla kesip taktım modüle ışık yandı fakat tek renk yanıyor kontrolcü kumandasından parlaklıkla oynayınca parlaklık değişiyor renkle oynayınca diğerlerinin rengide değişiyor fakat şuan bağlamayı denediğim fan beyazımsı bir renkte sabit yanıyor

animasyonlu renk moduna alıp araştırma yapıyordum nasıl bağlarım diye. diğer fanlarda animasyon çalışıyor benim sonradan eklediğim aynı beyazımsı renkte yanıyordu bir anda oda animasyona geçti şuan sorunsuz çalışıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…