ARGB fanı kasa kontrolcüsüne bağlama

Ürün geldi fakat soketi bendeki kontrolcüye uymadı gelen kabloda üstte tırnak gibi bir kısım yapılmış orası yüzünden takamadım. Bendeki kontrolcünün pin yapısını nasıl öğrenebilirim yani soketi kessem ucundan hangi pinlere bağlamam gerekli?

soketi kenar kısmında takılmasını engelleyen yerlerini maket bıçağıyla kesip taktım modüle ışık yandı fakat tek renk yanıyor kontrolcü kumandasından parlaklıkla oynayınca parlaklık değişiyor renkle oynayınca diğerlerinin rengide değişiyor fakat şuan bağlamayı denediğim fan beyazımsı bir renkte sabit yanıyor

animasyonlu renk moduna alıp araştırma yapıyordum nasıl bağlarım diye. diğer fanlarda animasyon çalışıyor benim sonradan eklediğim aynı beyazımsı renkte yanıyordu bir anda oda animasyona geçti şuan sorunsuz çalışıyor
Çalıştığına sevindim. Bende çoğu şeyi kendim kurcalaya kurcalaya çözmüştüm. Tek çözemediğim sıvı soğutucunun fanlarının devrini işlemci sıcaklığı ile hızlanmasını ayarlayamamam oldu. Sadece kumanda ile hızlanıyor. Onu çözsem bende rahatlayacağım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı