ARGB girişi olmayan anakarta ARGB nasıl takılabilir?

ATTILA453

Hectopat
Aktif olarak sadece Technopat'ı kullanıyorum. Sorunuz varsa buradan iletebilirsiniz.

Hocam farklı bir konuda ban muhabbetinden yazmak istemedim. ARGB girişi yokta benim anakartımda bunu nasıl takacağım diye soracaktım, biraz baktığımda ARGB hublar gördüm ancak bunlar 5V olarak geçiyor. Benim fanlarım ise 12v.

Bunu alabilirsin, eğer diyorsan maşallah bu çok pahalı, AliExpress üzerinde ilk alışverişe özel ARGB kontrolcü 60TL vergisiz, ileride ARGB ürünler alacaksanız kesinlikle 60TL'lik hub alın ama gelmesi 1 ayı bulabilir.

Bu kontrolcüye hem 6 pinli fan takabilirsin hem 5V 3pinli ARGB takabilirsin, ilk alışverişe özel vergisiz 60TL.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video iyi bir rehber

Mantıklı bir çözümmüş aslında ama benim attığım ARGB kontrol hub ı ile neredeyse aynı fiyatta.

Kasa'da kontrolcü varsa direkt ona bağlayabilirsin.

Maalesef kasamdaki kontrolcü sadece RGB'ler için hocam.

Bunu alabilirsin, eğer diyorsan maşallah bu çok pahalı, AliExpress üzerinde ilk alışverişe özel ARGB kontrolcü 60TL vergisiz, ileride ARGB ürünler alacaksanız kesinlikle 60TL'lik hub alın ama gelmesi 1 ayı bulabilir.

Bu kontrolcüye hem 6 pinli fan takabilirsin hem 5V 3pinli ARGB takabilirsin, ilk alışverişe özel vergisiz 60TL.

Hocam ilk attığınız benim işime yaramıyor benim anakartımda ARGB portu olmadığı için bunu kullanabileceğim ikinci gibi bir ürün arıyorum.

Şu ürün uygun mudur hocam daha çok yorum almış 4. üründen bahsediyorum.

Son düzenleme:
Maalesef kasamdaki kontrolcü sadece RGB'ler için hocam.

Hocam ilk attığınız benim işime yaramıyor benim anakartımda ARGB portu olmadığı için bunu kullanabileceğim ikinci gibi bir ürün arıyorum.

Şu ürün uygun mudur hocam daha çok yorum almış 4. üründen bahsediyorum.

İlk attığım ürün aslında bir tarafını SATA güç kablosu takıyorsun, diğer tarafına o ışıklı ürünü takıyorsun, yani SATA güç kablon yoksa alma tabii ama olması lazım, ve benim attığım diğer ürün seninkinden çok daha ucuza geliyor onu almanı öneririm.

İlk attığım ürün aslında bir tarafını SATA güç kablosu takıyorsun, diğer tarafına o ışıklı ürünü takıyorsun, yani SATA güç kablon yoksa alma tabii ama olması lazım, ve benim attığım diğer ürün seninkinden çok daha ucuza geliyor onu almanı öneririm.

Hocam bu da SATA'dan güç alıyor ancak geri tavsiye ettiğinizi aldım dolara geçince bir de 135 TL mi ne tuttu teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı