ARGB girişi olmayan anakarta ne yapılabilir?

harun_pc

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben kasama bir sıvı soğutucu takmaya karar verdim, soğutucuyu alıp taktım. Ancak başlıktan da belli olacağı gibi anakartımda RGB vesaire yokmuş. Kasamın kendi ARGB'si var yani kasaya bağlı olan fanlar birbiri ile uyumlu şekilde ARGB olarak yanıyor ve kasadaki tuştan değiştiriliyor. Ben sıvı soğutucunun RGB'sini de onlara bağlayıp uyumlu şekilde kullanmak için ne yapabilirim?
Kasa: Rampage X-Force
Anakart: ASUS Prime B550M-K
Sıvı soğutucu: Thermalright Frozen Notte.
Almam gereken bir şey varsa link bırakabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden yardımcı olmayı aklından bile geçiren herkese teşekkür eder, saygılarımı iletirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kartta bildiğim kadarıyla var ARGB ama kontrolcu ile işi halledersin ama benim önerim burst assasin aynı performansta eger kaliteli olsun dersen.

O kartta bildiğim kadarıyla var ARGB ama kontrolcu ile işi halledersin ama benim önerim burst assasin aynı performansta eger kaliteli olsun dersen.

Soğutucuyu alıp taktım bile be hocam kule tipi fanlar biraz büyük geliyor gözüme hos durmuyor estetik olarak, kartin ARGB'li ve ARGB'siz sürümleri var sanırım ARGB yok bendekinde kontrolcü alsam bile kasadaki fanlar 6 pin hepsi birbiriyle bağlı garip bir bağlanti bende tam bilmiyorum, kontrolcü oneriniz var mı peki toplam 6 fan olacak kasamda 6 port olsa yeter yani.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın, birkaç gündür internette kumandalı ya da reset SW'ye bağlaya bileceğim bir ARGB kontrolcü arıyorum ancak bulamadım. Bir öneriniz varsa çok memnun olurum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı