Hocam şu 2 li fanın 2 kablosu var ışığı için yani tekrardan doğrulamak için atayım dedim ve sipariş ettimBu tip bir cihaz işinizi görür.
![]()
Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti - Fiyatı, Yorumları
Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam ben sadece ışığının çalışmasını istiyorum bu aldığım şey yeterli olurmuHocam bu cihaza PSU bağlantısı ve fan bağlantısı yapacaksınız o kadar. RGB ayarlarını kumanda ile yapacaksınız.
Yeterlidir hocam. İleride ek fan takarsanız portlar mevcut.Hocam ben sadece ışığının çalışmasını istiyorum bu aldığım şey yeterli olurmu
Tamamdır hocam teşekkür ederim anakartımın kontrolcüsü yokmuş korktum ledsiz kalıcak diye saolun öneri için
Hocam merhaba satın aldım fakat bağlayamadım bakarmısınız acaba ?Bu tip bir cihaz işinizi görür.
![]()
Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti - Fiyatı, Yorumları
Rush Argb Fan Kontrolcüsü Kumandalı Adreslenebilir Rgb Kontrolcü Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sorun yok Hocam ne alıcam ozaman ?Hocam çok üzgünüm. Bu ürün 6 pinli fanlar içinmiş. İade edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.